Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Yönetim ağır kalıyor her isteyen gitmek isterse işimiz var çek ihtarnameyi gönder paf’a alı başına gelirse ne ala gelmezse de keyfi bilir. O küçücük aklı ile büyük Galatasaray’ı yıldırmaya çalışıyor.

Gs twitter hesapları inanılmaz çöplük durumunda ,fenerli gs düşmanı muhabirleri paylaşıyorlar surekli. Gs sözlük denilen lağım cukurunun muhtemelen yöneticileri fenerli orada da inanılmaz fener propagandası var

anasını satayım transferin bitmesine kalmış 10 gün sokacam böyle işe

daha bu gidecek mi gitmeyecek mi belli değil

ne ara planlama yapcan da alcan biz büyük tutacağız gibi görünüyor

Tam profesyonel olmak gerek. Geçen sene kerem bu sene barış. Daha önceleri altyapı oyuncuları. Vefa, florya suyu filan hikaye. Devir para devri. Oyunculara fazla değer vermeyeceksin yoksa bi tarafları kalkıyor işte.

Llmlere küfür öğreten millet olarak tarihte yerimizi alacağız.
Grok böyle bozulmuştu, bu garibim küfür yiyor karşılık vermiyor bir gün atlatacak ve her cevaba küfürlü karşılık verecek diye korkuyorum
Tamam da çok sallıyor ya, sorgulamasan bayağı saçma bilgiler veriyor hele search olayı berbattı önceden, şu an biraz düzeldi.

Perplexity var search konusunda hala önde chatgpt’de deep research kullanılmıyorsa.

Gpt 5le düzelir dedik, halüsinasyonlar bitti dediler ama o da çok başarılı sayılmaz bir kere çok yavaşladı, optimizasyonu kötü vs

Sövmeyip napalım bu durumda.

Bunun bir bedeli olmalı..

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

yöneticilik böyle bir şey değil.

çok fazla film izlemiş bu t-simo arkadaşımız.

zaten "yatak odası, koltuk takımı" vb diye yazdığı şeyler oldukça cringe idi. okurken kendisi adına utanıyordum.

kriz anlarındaki çıkarımlarının ve çözüm önerilerinin de yetersiz olduğunu görmüş olduk.
Hesap kimdir nedir bilmem ama yazdıkları doğru ve yetinde; yorumlar x veya y oyuncuya göre değişmemeli; bu tazının öznesi barış yerine Kerem yada cuesta olsaydı aynısı olacak mıydı yorumun? Hiç sanmıyorum.

başakşehir ile siz şampiyonluk alıp akhisar ile kupayı kaldırdığınız için tebrik ederim
Basaksehirin kadrosuna da baktinmi? Ciddi anlamda güclü kadrolari vardi ve inanilmaz hakemler tarafindan kiyak gecirildi o sezon basaka, akhisarda basarisina laf edemem.

Hocayla görüştüyse hoca git kafanı topla gel göndermiyoruz demiş olabilir.

Kendi çıkmak istemediyse kadro dışı bırakılmalı ama bonservisinde kesinlikle 1 kuruş indirim olmamalı.

Diğer türlü herkes aynı taktiği izler, çıkar kokusu bugün.

Lemina sakatsa işimiz yaş
Umarım +2 kontenjanına kiralıkta olsa bu tarzda bir topçu alırız.

lemina'nın sakatlanması dahi gs için hayır getiren bir şer oldu bence. orta saha takviyesi gerektiği kabak gibi ortaya çıkmış oldu. o yüzden barış ile ilgili sonuç ne olursa olsun, yine gs için hayırlısı olacaktır. inanıyorum.
evet bu iyi oldu. orta saha alinmamasi ihanettir.

Ya oyuncusunu pazarlamak : işi
Ondan bahsediyorum amatör bir mal olabilir ama adamın işi bu. Emlakçıya niye evi satıyorsun diye serzenişte bulunuyor muyuz bu da aynı konu. Adamın yaptığı iş profesyonel hizmet ama kendisi değil.
Vallahi şerefsiz de olsa başkalarından para da alsa teklif getirip götürmek bu adamın işi.
Ama yaptığı etik ilkesine uygun değil.
Ahlaksız bir amatör kendisi.

Az biraz beyni olsa şunu yaptırmazdı.
Gel gelelim ülkenin etişkin nüfusunun belki de %98i bu adamın aynısı insanlara çok anlam yükleyip çok şey bekliyoruz. Bence burada kaybediyoruz.
Oyuncuyu pazarlamak demek, bonservisimi indirin yoksa antrenmana çıkmam dedirtmek demek mi? Adamın yaptığı bu. Neom ile iletişimi filan bu malanın yaptığını mı sanıyorsun? Adam yazı yazmayı beceremiyor.
Pazarlayan fb için çalışan perde arkasındaki şebekedir. Keremi de şu altyapımızda çıkan topçuyu da (şu an fbde oynuyor) çalhanoğlu olayı da kurgulayan fb kliğidir. Bu mallar değil.

Geri
Üst Alt