Olay BAY özelinden çıktı, hala kadro dışı açıklaması yapılmaması yönetim hatası.
Sanchez çıkıp ben Como'ya gitmek istiyorum 20€ teklif var idmana çıkmıyorum derse ne diyeceksin ?
Osimhen çıkıp PSG Juventus Barca vs istiyor benim önümü kesemezsiniz, sakatım antremana çıkmıyorum deyip siyah ekran paylaşıp, tüm dünyaya rezil ederse ne yapacaksınız ?
Sane ben bedavaya geldim burada kalmak istemiyorum kim istese trip atsa gidiyor beni salın deyince ne diyeceksiniz ?
Kapıyı daha fazla açmadan mesajı vereceksin, kadro dışı bırakıp A takım ve Kemerburgaz ekipleriyle bağlantısını koparıp, altyapıda çıksın antremana yatır maaşını susup otursun yerine, izlesin CL maçını TV'den, Dünya Kupası hayali yerle bir olsun, böyle prof oyuncuyu hangi kulüp alır sanıyor bu adam ? İfşa edeceksin. Kendini kaf dağında görenlere mesajı çak, seni buralara kimin getirdiğini anlasın, Okan sana her mevkide şans verdi, Terim'de yetersizdin vazgeçmedi hocaların bozuk para gibi harcamadılar, en kritik fb deplasmanında herkesi karşısına alıp 11 oynattı seni, GALATASARAY'a yakışan yapılmalı, para puldan daha önemli, ortalama bir kaleci alıp aynı kadro ile yine şampiyon olacağız kerameti kendinde görenlere gereken cevap şart !