Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Barış giderse Akanji,u21 bek,Sommer,İlkay,Bissouma,u21 kanat hepsi gelmeli.Artık bıktım her sezon eksik kadro olmasından , bunlar olmazsa inşallah başarısız oluruz bu noktadayım artık ben.Defolsun gitsinler eksiksiz transfer yapacak birileri gelsin.Her sezon son 10 güne 5 eksik bırakıp sadece 1-2 tanesinin alınması hatta gelenlerin bit pazarından gelen oyuncular olmasından ben bıktım artık

@Aras Şimşek menajer lazım mı? Maldan’dan daha iyi mallık yapamam ama menajerlik yaparım 😜
:asd:

my-girl-seal-friendship.gif

Süresiz kadro dışı haberi umarım doğrudur. Madem Araplar çok istiyor, o zaman gereğini yapsınlar. 50m + Keçiören payı.

Biz nasıl napoli başkanı ne isterse yaptık siz de yapacaksınız ya da defolup gideceksiniz. Barış da kenarda çürüsün. Yeni sözleşme falan ikna etmeye çalışan da haindir.

Özür dilesin topunu oynasın o dalyar menajeri şutlasın bu taraftar affeder. Ama bu kulüp kangren olmuş parçasını kesip atmaya da muktedirdir. Ayağımızın denk alın ibneler.

Günay
Sallai sanchez apo eren
Torreira lemina
Sane sara yunus
Os

Jankat
Jelert kaan arda jakobs
Efe Berkan
Zaniolo Yusuf Ahmed
Icardi

Yönetim demeye binbir sahit lazim. Hainler. Zanioloda gidici bu arads

Kale yok öyle biri, olsa da kaleci en çok tecrübenin gerektiği mevkii
Yok, 24 yaşında getirip musleraya al bu forma dedik mi dedik.

Koca Benfica 22 yaşındaki Turibini kaleye koydu, dünyanın peşinde olduğu donnaruma 26 yaşında.
24 yaşında Mamardashvilinin valenciada 134 maçı var.
22 yaşında Tzolakis olimpiakosta 88 maçı var.
Hollanda mt kalecisi Verbruggen brighton+ anderlecht 99 resmi maçı var. 23 yaşına 5 gün önce girdi.
Chevalier fransada 127 maçı var yahu üst seviyede 23 yaşında bu çocuk.
Unai Simón 28 yaşında 18/19 sezonundan beri Bilbao kalesini koruyor. 6 sezondur. 22 yaşında beri yani.
Tafford 22 yaşında 23/24 Premier lig 28 maç, 24/25 Championship 46 maç.
Maignan 8 sezondur Lille + Milan oynadı.
Meret 7 sezondur Napoli kalecisi 27 yaşında.

Atubolu 23 yaşında 60 almanya ligi maçı var. 11 Avrupa ligi.

Bu böyle gider. Korkmadan cesur bir şekilde birine kaleyi emanet etmek lazım

Son düzenleme:
Dursun başkan abdullah kavukçu, ibrahim Hatipoğlu, eray yazgan ve maruf güneş bu adamları tek tek göndermesi lazım yoksa bizi daha kötü günler bekler

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1755950372694.webp

Baris da gittiginde 265, Zaniolo gittiginde 250.

Iyiki osimheni aldinizda bi bok saniyorsunuz kendinizi. DEFOLUN GIDIN LAN HAINLER

20 m rahat basarlar akanji icin
hem bonservis hem yıllık 5-6 veremezler.Artık genç oyunculara gidip yüksek bonservis-düşük maaş peşinde koşuyorlar.Yüksek maaş vermekten boku yediler zaten şuan yüksek maaş alan oyuncuların hepsi eskiden kontratlı olanlar.en fazla maaş verdikleri net 5 falan alıyor süle sanırım , bir de akanjiye vermezler o parayı öyle bir paraları yok yani.20 bons+5-6 maaş verebilecek durumda değiller , bundesligadan sadece bayern bizim gibi maaş verebilir

Yok, 24 yaşında getirip musleraya al bu forma dedik mi dedik.

Koca Benfica 22 yaşındaki Turibini kaleye koydu, dünyanın peşinde olduğu donnaruma 26 yaşında.
24 yaşında Mamardashvilinin valenciada 134 maçı var.
22 yaşında Tzolakis olimpiakosta 88 maçı var.
Hollanda mt kalecisi Verbruggen brighton+ anderlecht 99 resmi maçı var. 23 yaşına 5 gün önce girdi.
Chevalier fransada 127 maçı var yahu üst seviyede 23 yaşında bu çocuk.
Unai Simón 28 yaşında 18/19 sezonundan beri Bilbao kalesini koruyor. 6 sezondur. 22 yaşında beri yani.
Tafford 22 yaşında 23/24 Premier lig 28 maç, 24/25 Championship 46 maç.
Maignan 8 sezondur Lille + Milan oynadı.
Meret 7 sezondur Napoli kalecisi 27 yaşında.
Bu profile uyan çolakis ve lammens var adı geçenler arasında

Bence bu kaleci işinde psikolojik sınır 25

Altı risk

Girelim deniyorsa girilsin

Geri
Üst Alt