Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Osimhen sonrası kasa boş, gidenlere göre ancak transfer yaparız deseler kendimizi yine buna alıştırırdık.

Tam tersi Dursun ve Kavukçu istediğimiz oyuncuyu alırız diye şov yaptı. Yetmedi basına yansımayan 3 kaleci var, taraftarın bayılacağı isimler diyerek beklenti yaratıldı.

Şimdi City'nin keyfine, Akanji'nin seçimine kaldık. Sağ bek ismi geçmiyor bile.

Keltos ederson kalsın dese baska kaleci bulma ihtimalleri yok. Son günlerde edersonun menajerleri de bizim acınası durumumuzdan faydalanıp birkac milyon daha sokarlar. Ne oldu kaleye ederson cektik helal simitci baba.

-

Heh işte Erden Timur olsa aklıselim bir açıklama yapar, maç öncesi ortamı yumuşatır derken bundan bahsediyordum

Yazılı değil, sözlü olsa daha güven hissiyatı oluştururdu fakat bu açıklama da güzel

Şimdi zır cahille muhatap olmuş mu oldu Kavukçu? @Abdullah Aşur
Bunun barış temsilcisi ile ilgisi yok ki, adam açıklama yapmış, eğer yapmışsa, muhatap burda kamuoyu ve taraftar.

Singo için 5 yıllık 7 milyon garanti ücret
Menajerine 3.5 milyon
Şimdi Dortmund da istiyormuş. Muhtemelen yıllık 2 milyona alırlar 😁
Kaynak ise burada daha önce paylaşılan ben tolgahan isimli twitter

Bi ara 3 tane yerli genc kanat var diyorduk biri sacma sapan bi bedelle portekize gitti, digeri sozlesmesini zar zor uzatti, oburu ise para icin donemin kapanmasina 10 gun kala takimini satmaya karar verdi te allahim ne gunlere dustuk. Azcik parlayanin bi yerleri kalkiyor

Yangın yapmayalım diyoruz yönetim transferleri bitirsin diyoruz ama iyice sapitiyorlar panik transferi kimse yapsın denmiyor da geçen seneden belli eksikler devam ediyor ısrarla geç kalınıyor.Sonra UEFA listesine yetişecek mi falan diye bekle dur.

Osimhen sonrası kasa boş, gidenlere göre ancak transfer yaparız deseler kendimizi yine buna alıştırırdık.

Tam tersi Dursun ve Kavukçu istediğimiz oyuncuyu alırız diye şov yaptı. Yetmedi basına yansımayan 3 kaleci var, taraftarın bayılacağı isimler diyerek beklenti yaratıldı.

Şimdi City'nin keyfine, Akanji'nin seçimine kaldık. Sağ bek ismi geçmiyor bile.

Niye kiralık seçenekleri değerlendirilmiyor anlamıyorum. 5 yıllık çıkmayan kazık almadan transfer yapılamıyor mu ?

Bunun barış yönetici ile ilgisi yok ki, adam açıklama yapmış, eğer yapmışsa, muhatap burda kamuoyu ve taraftar.
Ben zaten kamuoyuna/taraftara yönelik açıklamadan bahsetmiştim.

Sen Barış ve aşağılık menajerine yönelik cahiller ile muhatap olmaya gerek yok diye cevap verdin. Sanırım sen yazdığımı baştan yanlış anladın?

Geri
Üst Alt