- 26 Ocak 2021
- 35.038
- 33.670
- 2.233
Buyük bir yalan o maalesef. Işin gercegi beceri yok.Para yok maalesef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buyük bir yalan o maalesef. Işin gercegi beceri yok.Para yok maalesef
Buyük bir yalan o maalesef. Işin gercegi beceri yok.
Bunun barış temsilcisi ile ilgisi yok ki, adam açıklama yapmış, eğer yapmışsa, muhatap burda kamuoyu ve taraftar.-
Heh işte Erden Timur olsa aklıselim bir açıklama yapar, maç öncesi ortamı yumuşatır derken bundan bahsediyordum
Yazılı değil, sözlü olsa daha güven hissiyatı oluştururdu fakat bu açıklama da güzel
Şimdi zır cahille muhatap olmuş mu oldu Kavukçu? @Abdullah Aşur
Emrah Başsan, yusuf sarıYönetimin acilen yerli kanat alması gerekiyor.
İsterse yedek statüsünde olsun ama gelmeli.
Osimhen sonrası kasa boş, gidenlere göre ancak transfer yaparız deseler kendimizi yine buna alıştırırdık.
Tam tersi Dursun ve Kavukçu istediğimiz oyuncuyu alırız diye şov yaptı. Yetmedi basına yansımayan 3 kaleci var, taraftarın bayılacağı isimler diyerek beklenti yaratıldı.
Şimdi City'nin keyfine, Akanji'nin seçimine kaldık. Sağ bek ismi geçmiyor bile.
sol bek oynamadı mı herif yahu
Her ne kadar Süleyman Rodop da eleştirilsede Kadirle yolları ayırsa aynı Gökhan Dinç gibi programı paket olur.Kadir bey hazir tek tek program yapiyorsunuz. Emekli ol sen otur evinde.
Ben zaten kamuoyuna/taraftara yönelik açıklamadan bahsetmiştim.Bunun barış yönetici ile ilgisi yok ki, adam açıklama yapmış, eğer yapmışsa, muhatap burda kamuoyu ve taraftar.