Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Her ne kadar Süleyman Rodop da eleştirilsede Kadirle yolları ayırsa aynı Gökhan Dinç gibi programı paket olur.
Zaten guzel degil ki program. Kadir cok ileri geri konsuuyor bazen. Her ne olmussa beraber degil ayni kanalda ayri ayri yapiyorlar. Antipatik buluyorum genel olarak.

Aylardır yonetim büyük oynuyor şunu istesek aliriz daha cok adam gelecek diye uyuttular. İstifa edin lan !

9 günde en az 4 transfer lazım. Bu yönetimin bunu başarması imkansız.

Emrah Başsan, yusuf sarı
Bize gelen oyuncular genelde level atlıyor.

Kerem'le Barış bunun en iyi örneği. Çünkü takımda Yıldız isimlerle çalışma fırsatı yakalıyor ve Okan hoca kendilerini farklı statü de oynatarak değer katıyor.

Eli ayağı düzgün kanat oyuncusu almak şart.

Gecen okan bey transfer dusunmedigimiz bölgelere bile alternatifler hazir gibi birsey demedimiydi. Bu haber ne?

Ya singo iyi bir herif gibi duruyor vs okayde ne yapti bu eleman da 7 istiyor mesela kalk oradan akanji ye yoğunlaş ve al işte. 1 aydır singo 7 monaco 40 istiyor deniliyor hala kalkmiyorlar. Mesela başka birine adam sanki bize Lilian Thuram. 30-40 bons , 6 -7 maas verdigin adami kaca satacaksin zaten.

bu işin sonunda barış ,metin oktay selamı verip 7-8 milyon €dan 5 yıllık sözleşme imzalar kazanan kim olur siz düşünün

Ya singo iyi bir herif gibi duruyor vs okayde ne yapti bu eleman da 7 istiyor mesela kalk oradan akanji ye yoğunlaş ve al işte. 1 aydır singo 7 monaco 40 istiyor deniliyor hala kalkmiyorlar. Mesela başka birine adam sanki bize Lilian Thuram. 30-40 bons , 6 -7 maas verdigin adami kaca satacaksin zaten.
Ne yapmış bilmiyorum da zaten o adam gerçekçi bir hedef değil 40 milyon bonservis 7 milyon maaş isteniyor.

Geri
Üst Alt