Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
gs'ın zaten 4 transfer yapması gerekiyordu.

barış mevzusu sonrasında 5'e çıktı bu gereklilik.

tahminim ise 2 transfer yapılacağı. son gün bir tane de işportacı bulunur. haydi 3 diyelim max.

sezona eksik gireceğimiz kesin gibi.

gs'ın zaten 4 transfer yapması gerekiyordu.

barış mevzusu sonrasında 5'e çıktı bu gereklilik.

tahminim ise 2 transfer yapılacağı. son gün bir tane de işportacı bulunur. haydi 3 diyelim max.

sezona eksik gireceğimiz kesin gibi.

Barış ve Zaniolo giderse 2 tane hücumcu net lazım. Bu transferler stoper ve sağ bek transferlerinden daha önemli.

Ya singo iyi bir herif gibi duruyor vs okayde ne yapti bu eleman da 7 istiyor mesela kalk oradan akanji ye yoğunlaş ve al işte. 1 aydır singo 7 monaco 40 istiyor deniliyor hala kalkmiyorlar. Mesela başka birine adam sanki bize Lilian Thuram. 30-40 bons , 6 -7 maas verdigin adami kaca satacaksin zaten.
Nereye satıyorsun. Adam karaktersiz çıkıp yan gelip yatsa mahvoldun. Boyle risklere girlir mi.

Ya singo iyi bir herif gibi duruyor vs okayde ne yapti bu eleman da 7 istiyor mesela kalk oradan akanji ye yoğunlaş ve al işte. 1 aydır singo 7 monaco 40 istiyor deniliyor hala kalkmiyorlar. Mesela başka birine adam sanki bize Lilian Thuram. 30-40 bons , 6 -7 maas verdigin adami kaca satacaksin zaten.
Yalan ya ne 7si 2.5 falan istiyordur.

bi bilgi geldi Guardiola kovulacakmış

Aklinda sadece Galatasaray olmayan futbolculara kapi’yi göstermeliyiz

Kafasina göre hic bir futbolcu ben antremana cikmiyorum veya zam istiyorum diyemez

Yönetim’in buna engel olmasi lazim

parazitsiz çıktığımız 2-3 maç vardı sene sonu dn güzel oynadığımız maçlardı 5er tane atmıştık

birazda parazit gerçekleri

avrupada zaten yerden topluyorduk

Geri
Üst Alt