Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Aceleye gerek yok daha 3 ay var fırsat transferi bekleyelim.

Cuesta satışı için yönetimi tebrik ederim sıkı pazarlıklar yapılmış fena olmayan bir miktar kulübün kasasına girecek

@TurkSerhan: Galatasaray'ın transferleri hazır. Galatasaray, önümüzdeki hafta transferleri indirecek ve Barış Alper yerine transferleri konuşacağız. Çok flaş isimler olacağını söylediler ve "Ederson, Akanji ve Singo ile mi görüşüyorsunuz" diye sorduğumda, "Hepsiyle görüşmelerimiz var" denildi. Ben, İlkay Gündoğan'ın da olacağını düşünüyorum.

family guy owl GIF

Kadroda düşünülmeyenlerin satışları ?
son gün adam toplamaya calışmasalar kadroda düşünülmeyen adam satışlarınada girmek zorunda kalmazdılar, gidip son gün ne kadar çöp varsa topluyorlar sonra satmak için uğraşıyorlar napıcaz bu döngüyü kurdukları için öveceğiz mi ?

alayım 3 yaş büyütülmüş singomu senelik 3.7 milyon maaş ve 25 milyon zorunlu satın almalı 5 milyon kiralama bedelli şekilde! Okan hocamın birinci tercihi alınacak sonunda tarihte bir ilk I love you hocam!

@TurkSerhan: Galatasaray'ın transferleri hazır. Galatasaray, önümüzdeki hafta transferleri indirecek ve Barış Alper yerine transferleri konuşacağız. Çok flaş isimler olacağını söylediler ve "Ederson, Akanji ve Singo ile mi görüşüyorsunuz" diye sorduğumda, "Hepsiyle görüşmelerimiz var" denildi. Ben, İlkay Gündoğan'ın da olacağını düşünüyorum.
Yemişler olum seni. Epey kişiyi doyurursun zaten

Geri
Üst Alt