Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Hocam sanki daha mi hücumda göbekte oynuyor
O çocuk kanat da oynuyordu kanat forvet ile başladı sonra hedef santrafor oynadı yardımcı fw rolünü verdiler. Veledi 19 yaşından beri izliyorum buraya da yazdım kaç kere. Barış rolüne evrilebilecek makul bir isim top taşımayı çok iyi biliyor. Teknik de.
Rusların ambargosu olmasa 2-3 sene önce 50 milyonları görürdü.

Singo Monaco döneminde bek oynamamış doğru düzgün

Torino dönemi kanat bek

Sol stoper oynamış mıdır muamma

Nerden tutsan elde kalacak bir iş

İhtiyacımız olan iki pozisyon da güncel durumda ana pozisyonu değil
Sağ bekte bizim istediğimiz tüm özellikleri karşılar bence. Oyuncu iyi oyuncu ama maliyetleri çok yüksek. O yüzden bu maliyetlere olmamalı.

Galatasaray, Wilfried Singo için teklif yaptı.

🔐 İki kulüp arasında görüşmeler devam ediyor.

Premier Lig kulüpleri ve Dortmund da oyuncuyla ilgileniyor.

(@sebnonda)

Beyler, her şerde bir hayır vardır. Bir süredir takip edemiyorum, sebebi hamile eşimin sürdüğü arabamiza kırmızıda geçen bir transit 90+ km hızla çarptı. 36 haftalık hamileydi esim. Arabam pert oldu, ama eşim ufak morluklarla atlattı, aynı gün doğum başladı ve bir oğlum oldu. İkisi de sağlıklı çok şükür. Oğlumun gelişi bütün korkuları, dertleri şunları bunları unutturdu hem eşime hem bana. Koyayım Barışa, edersona. Koyayım arabasına. Oğlum, sağlıklı, eşim sağlıklı. Amcalarina selamı var. Dert etmeyin hiçbir şeyi diyor

Singo davinsonun seneye olası bir transferi konusunda yapılan bir transfer de olabilir bu arada. Bir bakmışız araplara 30a okutmuşuz beklerim yani.

Sacma sapan isleri kovaliyoruz

Hala yüksek maliyetli oyunculari ikna etmek istiyoruz

Sacha boey’i rennes ten aldigimiz gibi bu tarz transferler kovalamaliyiz

Geri
Üst Alt