Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    68
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gitsinler şu PSG'deki Rus lavuğu getirsinler. Kiralık alalım, zaten yok diyecek halleri de kalmadı. Ruslar sistemden dışlandığı için kimse cesaret edip de Rus oyuncu alamıyor şu an Avrupa'da. Tutarsa 10 yıl kaleci aramayız. Tutmazsa da devre arası dehleriz en kötü.
Rus lavuk bi Aykut Erçetin havası veriyor ama hayırlısı bakalım

Yazılan hiç kimsenin geleceğini düşünmüyorum ya bence görünen köy kılavuz istemez

Gittiğimiz isimlerle bir türlü istenilen noktaya gelinmedi

Artık alternatiflerin de alternatiflerine kaldık

Ne bileyim PSG'nin yedek kalecisi gibi,
Brezilya'dan bi stoper
Orta sınıf bir kulüpten rotasyon orta saha

Gibi isimler
Safonov keşke gelse

Bence çok iyi olur bizim için

Günay ile idare ederler

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

diğer mevkiler bilmem de şu saatten sonra makul ücrete alma ihtimalimiz olan tek kaleci ederson

o da citynin donnarumma sonrasında olur

ikinci bir kalecisi olmayan takıma son hafta herkes çakar kimse kusura bakmasın
Bugünkü maçtan sonra edersonu salmayabilir keloğlan. Trafo sıvadı valla. Der gigi ile dönüşümlü oynayın der.

diğer mevkiler bilmem de şu saatten sonra makul ücrete alma ihtimalimiz olan tek kaleci ederson

o da citynin donnarumma sonrasında olur

ikinci bir kalecisi olmayan takıma son hafta herkes çakar kimse kusura bakmasın
Makul ücret dediğin bonuslarla 8 milyona anlaşılmış deniyor. Dursun'un tek akıllı hamlesi bu yıllık ücreti fazla bulup transferi bitirmemesi olabilir. 3 yıllık Ederson'un total maliyeti ile Petrovic kafa kafaya olacak Ederson gelirse. Böyle bir mallık olabilir mi ya.

Hocam gorusunuze saygi duymakla beraber bence yapilir ustun koru alınmıyor o 3 4 kişi mesela diyelim zaten iyi oyuncular genc piyasası da uygun oyuncular seçilir o zaman gayet olur . Şahsi fikrim
Doğru planlama yapabilecek bir yönetim olsa neden olmasın hocam, denenebilir tabii ancak Jelert vs ile kalıyoruz günün sonunda. Bir de genç oyuncular için çok tercih edilecek konumda değiliz onun da değişmesi lazım. Potansiyeli olan gençleri Strasbourg vs gibi takımlar topluyor. Yoksa görüşünüze ben de saygı duyuyorum, yanlış olan bir şey yok :hat:

Baris’in begenilmedigi dönemlerde bile herzaman cok iyi bir fizik gücünün oldugunu ve bize büyük katki saglayacagini söyleyen biri olarak diyorum ki kesinlikle satilmali

Baris’in kalmasi icin tek bir senaryo var o da maasinin yükselmesi

Bu senaryo gerceklestigi an yokus asagi gideriz cünkü siraya girecek baska oyuncular da olacak

Sirf buna engel olmak icin baris ya ayni para’ya oynamaya devam eder ya da kulubun istedigi bonservis bedelini getirir bu kadar basit

Memnun olmayan da yedek kulubesinde oturur

Makul ücret dediğin bonuslarla 8 milyona anlaşılmış deniyor. Dursun'un tek akıllı hamlesi bu yıllık ücreti fazla bulup transferi bitirmemesi olabilir. 3 yıllık Ederson'un total maliyeti ile Petrovic kafa kafaya olacak Ederson gelirse. Böyle bir mallık olabilir mi ya.

bonservis olarak diyorum

maaş zaten sadece onun için değil komple sağlıksız

yunus ve sallainin 2,5 milyon euro aldığı takım batar abi çok basit benim için

Baris’in begenilmedigi dönemlerde bile herzaman cok iyi bir fizik gücünün oldugunu ve bize büyük katki saglayacagini söyleyen biri olarak diyorum ki kesinlikle satilmali

Baris’in kalmasi icin tek bir senaryo var o da maasinin yükselmesi

Bu senaryo gerceklestigi an yokus asagi gideriz cünkü siraya girecek baska oyuncular da olacak

Sirf buna engel olmak icin baris ya ayni para’ya oynamaya devam eder ya da kulubun istedigi bonservis bedelini getirir bu kadar basit

Memnun olmayan da yedek kulubesinde oturur
İmzamı atarım. Eğer zam alırsa pocikerim ilk gelecek isim kapıya. Sonra sara torrik derken işin içinden çıkamayız.
Ya satılır ya kadro dışı üçüncü seçenek yok

Barış kalırsa önümüzdeki 1 aylık süreci çok iyi geçirmesi lazım, bu yaşananların üzerine kötü olduğu dönemlerden biri denk gelirse ki bunlar avrupa ilk maçlar oluyor vay haline gereksiz linç yiyecek, taraftar çok sevdiği için tolere ediyordu şimdi o krediyi tekrar toplaması için önünüzdeki maçları iyi geçirmesi lazım. Ne beyinsiz bir adamsın be kardeşim ronaldo gibi bir havan vardı ülkede lige fırtına gibi başlamışsın kendini soktuğun duruma bak.

öyle bi sinerjiyi yok ettiler ki
ederson singo akanji ilkay falan noluyor, ne bitiyor belli değil
avrupada başarı masalıyla 7-8m maaş alacak kaleci, singo’ya 6m, akanji’ye aynı şekil, konuşulan bonservisler şaka gibi
aylardır aynı isimler dönüyor, öyle bir pazarlık ki her hafta fiyatlar artıyor, nasıl bir planlamayla hareket ediyorsak artık,

kulübün kaç başkanı var, hangi işi kim yürütüyor belli değil, biri oyuncuya kafasına göre şu kadar teklif getir, gönderelim diye söz veriyor, kendi kendine hakan çalhanoğlu’nu 10m maaş 20-30 bonservisle kulübe çakmaya çalışıyor falan. inanılmaz saçmalıklar dönüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt