Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Akanji gelir muhtemelen.gardi manchestera kadar gitmiş

Singoyu sagbeke istiyo hoca

Bissoumayi beğeniyor diye 10 kere dedik

WhatsApp grubum haklı cikti

geçen biri forumda kanat ihtiyacı var yazmıştı adama kızmıştım en son kanat lazım 4 tane var diye

şimdi kanat ihtiyacı doğdu 😀😀

Makul ücret dediğin bonuslarla 8 milyona anlaşılmış deniyor. Dursun'un tek akıllı hamlesi bu yıllık ücreti fazla bulup transferi bitirmemesi olabilir. 3 yıllık Ederson'un total maliyeti ile Petrovic kafa kafaya olacak Ederson gelirse. Böyle bir mallık olabilir mi ya.
Yav renktaş 2 aydır ederson da ederson valla bir sürü işim kaçtı. Slviar Petrovic Kelleher daha yeni lammens bizim bunlardan birini almamız lazımdı. Tutmazsa dehleme şansın var. Ederson kötü demiyorum ama kimyası tutmazsa kaosa gel.

Zaniolo yerine 2002 kurali icin almamiz gerekiyor ama agustos 2013e dönmüş vaziyet bravo vallahi

İdmanlara çıkmaması, menajeri olacak adama saçma sapan açıklama yaptırması yüzünden bayağı bir kızmıştım. Ancak menajeri olacak adamın bugünkü konuşmalarından sonra kızgınlığım geçmiş oldu..

Bu ikisi zırcahil, ikisi de bildiğin salak yav.. Neom mevzusunun ne olduğunun farkında bile değiller.. İki tane çakalın gazına gelerek, işin sonunu düşünmeden kendilerini ortaya atmışlar..

Cahil adama, salak adama kızmak beyhude çabadır, zaman kaybıdır, israftır..

Zaniolo deh
Sallai deh
Jelert deh
Yusuf deh

6 tane yer açılıyor!

Kaleci
Akanji
Singo
Bissouma
Genç kanat
Genç 10 numara

Woww

Barış işi bu saaten sonra dikiş tutmaz bence. 40m euro kemiksiz kasaya girecekse satılmalı. O paraya da genç kaliteli bir orta saha ve kanat alınmalı. Kaleci, sol stoper, sağ bek, genç yırtıcı orta saha, kanat ve İlkay ile bitirelim transferi. Gel gör ki bunu yapacak zaman da kalmadı

BVL-N49 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt