Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
diğer mevkiler bilmem de şu saatten sonra makul ücrete alma ihtimalimiz olan tek kaleci ederson

o da citynin donnarumma sonrasında olur

ikinci bir kalecisi olmayan takıma son hafta herkes çakar kimse kusura bakmasın
nasıl makula alıyorsun yav en az 15 bons 7-8 maaş olacak öyle makuluyete sıçam afedersin. 20 milyon vereceksek bir kaleciye verelim elbet de 1,5 falan maaş olsun yeter

Son düzenleme:
Yav renktaş 2 aydır ederson da ederson valla bir sürü işim kaçtı. Slviar Petrovic Kelleher daha yeni lammens bizim bunlardan birini almamız lazımdı. Tutmazsa dehleme şansın var. Ederson kötü demiyorum ama kimyası tutmazsa kaosa gel.
Haziranın ortası gibi isteseler Petrovic'i bitirirlerdi 25 milyona, hatta belki daha ucuza bile biterdi. Chelsea zaten kurtulmaya çalışıyordu fazlalıklardan. 28 milyona gitti herif, biz haftalarca ilgilendik sonra kaptılar adamı. 3 aydır aynı isimlerle takılı kaldık. Ederson'a 8 milyon verip de bir de performans alamazsak hapı yuttuk. O maaşla bir yere de gönderemezsin.

İdmanlara çıkmaması, menajeri olacak adama saçma sapan açıklama yaptırması yüzünden bayağı bir kızmıştım. Ancak menajeri olacak adamın bugünkü konuşmalarından sonra kızgınlığım geçmiş oldu..

Bu ikisi zırcahil, ikisi de bildiğin salak yav.. Neom mevzusunun ne olduğunun farkında bile değiller.. İki tane çakalın gazına gelerek, işin sonunu düşünmeden kendilerini ortaya atmışlar..

Cahil adama, salak adama kızmak beyhude çabadır, zaman kaybıdır, israftır..
Salaklıkta ısrar ediyorlar ama 🙃

Hikmet abiden duyduğunuz donnaruma haberi de doğru

Ama bana ceza keserler.yazamam daha fazla.olmaz izin yok

2 eşit kaleci de iyi olmaz. Kim oynar ikilemi olacak.
Chelsea'deki Jorgensen satılık mı?

Cafer kim olyo ya geç sen şöyle arkama 😄

Akira Kurosawa Fight GIF by FilmStruck

Barış işi bu saaten sonra dikiş tutmaz bence. 40m euro kemiksiz kasaya girecekse satılmalı. O paraya da genç kaliteli bir orta saha ve kanat alınmalı. Kaleci, sol stoper, sağ bek, genç yırtıcı orta saha, kanat ve İlkay ile bitirelim transferi. Gel gör ki bunu yapacak zaman da kalmadı

BVL-N49 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yav öyle bir para veren yok. Bu iki avanağa birileri öyle bir şey üfürmüş belli ki, bunlar da o üfürükçülerin peşinden gitmiş. Kulübe gelen resmi teklif anca yarısıdır.

Bizde yalan olmaz.iyi geceler....inşallah hepsi olur..singo sagbeke muhtemelen
1000044234.webp

Twitterda tescillilerin trolleri barış bizden forma arma aşkı falan faso fiso diye bağırıp duruyor. Ulan barış ne hallere düşürdün bizi. Hasan şaşı izledim daha da kızdım barışa.

Geri
Üst Alt