Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Bu anket kapanacak: .
Bazi ayriliklar baska oyuncular icin bir firsat olabilir

Kerem’in ayrilmasi yunus’a yaradi mesela bir iki mac oynadi özgüven olarak toparladi ve cok iyi bir sezon gecirdi

Baris ayrilirsa baska oyuncularin bunu firsata cevirmesi lazim

Iyi calismak,kalite ve özgüven cok önemli

Hasan’ım yine yardırmış,
2000 öncesi oyunu toydu prime Galatasaray’da yeterli süre bulamadı, 2000 sonrası kendisi prime modunu açtı ama Galatasaray eski halde değildi rezalet kadrolarla mücadele etti yine de bir sürü şampiyonluk kazandırdı.
2002 ve 2005 yılındaki performansları ile tek başına Galatasaraydı
Şimdi oynasa çok farklı şeyler izletirdi yemişim barışı keremi

Calm down 86'lım.😊 Umutvar ol. Yavaş yavaş dönüşecez, bir yılanın eski derisini atması ve ışıl ışıl yeni bir bedene kavuşması gibi olacak, olacaksa böyle olmalı. Aksi takdirde ortak felaketimiz olur.
Tabii ki oyle olmali, ama optimist bakmam icin sebep ve motivasyonum kalmadi.

ya onlarca yıl olmasın. 2 yıl olsun. 2 ay olsun. konu süre mi? süt mü bu son kullanma tarihi mi var?

insan saçmalar. atar tutar bazen. boş yapar. 20 yaşında iyice yapar. hayattan gol yedikçe daha azalır bu boş yapmalar. barış şimdi bunun golünü yedi gayet. pişmandır da muhtemelen. sanki herkes mükemmel ya.

senin yok mu 1 sene önce yaptığın boşun? ulan şunu ben mi demişim keşke demeseydim dediğin? ideal olan ama irrasyonel bir tutumun yok mu? twitter mahkemesi seni de yargılasın haydi bakalım.
Ben 30 milyonluk bir camiaya söylem ve eylemlerimle hitap etmiyorum. Benim eğrim veya doğrum kişisel olarak beni bağlar ama Galatasaray takımında oynayan bir futbolcunun bu çatı altında söylediği herşey milyonlara hitap eder, bunun ise zamansal anlamda sınırlaması olmaz. Düne kadar Kerem'in Fener'e ettiği küfürler üzerinden haklı olarak karakter tayini yapılıyordu bu lafları eden bir kişi oraya gitmeyi nasıl sindirir diye. Bu camianın Barış'ta dahil kimseden göstermelik aidiyet söylemlerine ihtiyacı yok, tutarlı olsun kâfi. Barış şimdi pişmantır öngörünü ise menajerinin dün gece kanallarda yaptığı açıklamalar taca çıkarıyo maalesef.

Bugün izlemek istedigim maclarin hepsi ayni saatte

Bu ne ya

Kadromuz lig icin yeterli cünkü üc sezondur bir oyun anlayisi olan kazanma ve beraber oynama aliskanligi olan bir takimiz

Bizim icin asil mesela genis kadromuzun yetersiz olmasi

Avrupa da zorlu maclara cikacagiz ve avrupa dönüsleri olusan sakatliklar yorgunluklar takimi ligde etkileyebilir bu yüzden genis kadro’ya takviyeler lazim

Kaleci ve stoper zaten sart

Bu iki mevki disinda orta saha’ya da takviye gerekiyor ve baris ayrilirsa kanat rotasyonu icin de transfer sart

Donna- City, Ederson- Gs olacak gibi gözüküyor. Sanırım haftaya Singo ve Ederson gelmesine yönelik çalışmalar. u23 orta sahada lazım. Haberler bu yönde olsa bile benim olacağına inancım az. Bu işin sonunda Cuesta kalırsa savunma için şaşırmam.

Butun bunlar olurken bu arada hic bir yabancinin BAY - Neom isini yazmamis olmasi komik degil mi?

İyi dusununce dunden sonra mesele cok net anlasildi ya

Ben 30 milyonluk bir camiaya söylem ve eylemlerimle hitap etmiyorum. Benim eğrim veya doğrum kişisel olarak beni bağlar ama Galatasaray takımında oynayan bir futbolcunun bu çatı altında söylediği herşey milyonlara hitap eder, bunun ise zamansal anlamda sınırlaması olmaz. Düne kadar Kerem'in Fener'e ettiği küfürler üzerinden haklı olarak karakter tayini yapılıyordu bu lafları eden bir kişi oraya gitmeyi nasıl sindirir diye. Bu camianın Barış'ta dahil kimseden göstermelik aidiyet söylemlerine ihtiyacı yok, tutarlı olsun kâfi. Barış şimdi pişmantır öngörünü ise menajerinin dün gece kanallarda yaptığı açıklamalar taca çıkarıyo maalesef.
katılmıyorum. insan insandır. hata da insan için vardır. "30 milyonluk camiaya hitap etme" vs gibi köşeli kriterleri kendi kendine koyuyorsun ve olayı o tabanda değerlendirdiğin için, argumanının doğru olduğunu düşünüyorsun. oysa ki insan olmak ile ilgili böyle bir kriter yok. kimimiz 30 milyona hitap ediyoruz ve evet sorumluluklarımız farklı, kimimiz 1 kişiye. ama özünde insanız ve hataya açığız. kerem için de bu durum böyleydi zaten.

bir de hala daha işin sonucunu yorumluyorsun. "bu gibi insanlar tutarlı olmalı" diyorsun. evet doğru. "barış'ın göstermelik aidiyet söylemlerine ihtiyacımız yok" diyorsun. evet bu da doğru.

ama ben bundan bahsetmiyorum ki. tüm bunlara rağmen barış da kerem de insandır ve hata yapmıştır. hata insan için vardır diyorum. bambaşka iki şeyden bahsediyoruz.

neyse görünen o ki, anlaşamıyoruz. o yüzden uzatmanın da bir anlamı yok. cevap yazsan da bir daha alıntı yapmayacağım bu konuyla ilgili. layk verip geçeceğim sadece. katılsam da katılmasam da.

Hasan’ım yine yardırmış,
2000 öncesi oyunu toydu prime Galatasaray’da yeterli süre bulamadı, 2000 sonrası kendisi prime modunu açtı ama Galatasaray eski halde değildi rezalet kadrolarla mücadele etti yine de bir sürü şampiyonluk kazandırdı.
2002 ve 2005 yılındaki performansları ile tek başına Galatasaraydı
Şimdi oynasa çok farklı şeyler izletirdi yemişim barışı keremi

Alt yapı için teklif gotureceksin abi. İyi bir ekip( yabancılardan oluşan) Hasan Şaş zaten alt yapidaki bir oyuncu için harika mentorluk görevini yerine getirebilir.

Geri
Üst Alt