- 26 Ocak 2021
- 35.089
- 33.719
- 2.233
Donnayida getiremedik serg kotü oldu ilk çiktiginda baya umutlanmiş idimGörürsün![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Donnayida getiremedik serg kotü oldu ilk çiktiginda baya umutlanmiş idimGörürsün![]()
daha önce gittik zaten ama daha iyisini alma fantezisinden bekletti adamiunited salça olmasa bu lammensi çok rahat alırmışız demek
keşke daha önce gitseydik ederson falan kovalayacağımıza
Haberleri dogru kabul edersek ederson bitmisti, dursun baskan " ben onparayi vermem" dedigi icin bitmedi - e o zaman neden bu adam nerdeyse 2 aydir yazilip ciziliyor (united ile), niye %90 a getirip bekletilmedi de simdi ugrasiliyor.Hoca yani ederson ve singo diye tutturan o çünkü haberler işıgında
Singo 3lude hiç stoper oynamamışAkanji ve sango olayı 3 lu defansa geçmek için bence .
Okan hocamız icardiye şimdiden yer ayarlıyor.
3 5 2 oynayacağız mertens de gidince 10 numara almamak bence bir diğer gösterge.
Kaleci
Sango Davinson Akanji
Sallai torrera lemina Sara Eren
Osimhen icardi
Lig maçlarında bu şekil çıkacağız ama avrupada ne oluruz böyle soru işareti
Ederson dan kalkmadilar ki ama iste o haberler isiginda dursun onu dedikten sonra bile. Okan hoca yok ben edersonu istiyorum diyor.Haberleri dogru kabul edersek ederson bitmisti, dursun baskan " ben onparayi vermem" dedigi icin bitmedi - e o zaman neden bu adam nerdeyse 2 aydir yazilip ciziliyor (united ile), niye %90 a getirip bekletilmedi de simdi ugrasiliyor.
Sorguladigim kisim bu zaten. Tek isimler uzerindeyiz ve kulup ayna anda 2 surec yuruturken error veriyor bildigin
doğru diyorsun soğukta şampiyonluk mu kutlanırYazılan 2 isim gelirse Ocak ayında çok zorlanırız
Yegenim daha alinmadi mi. Baris’i 50 milyona yollayip bu cimbomluyu alalim derim.
tek güvendiğim kişi 'GARDİ'Sakin kalip transfer sihirbazlarina guvenelim(hatip,kavuk)