anasını satayım herkes hedefimizde hiç biri cebimizde değil. instadan her kıza yürüyen dayılar gibiyiz transfer piyasasında

Hoca yani ederson ve singo diye tutturan o çünkü haberler işıgında
Haberleri dogru kabul edersek ederson bitmisti, dursun baskan " ben onparayi vermem" dedigi icin bitmedi - e o zaman neden bu adam nerdeyse 2 aydir yazilip ciziliyor (united ile), niye %90 a getirip bekletilmedi de simdi ugrasiliyor.

Sorguladigim kisim bu zaten. Tek isimler uzerindeyiz ve kulup ayni anda 2 surec yuruturken error veriyor bildigin

Akanji ve sango olayı 3 lu defansa geçmek için bence .
Okan hocamız icardiye şimdiden yer ayarlıyor.
3 5 2 oynayacağız mertens de gidince 10 numara almamak bence bir diğer gösterge.
Kaleci
Sango Davinson Akanji
Sallai torrera lemina Sara Eren
Osimhen icardi
Lig maçlarında bu şekil çıkacağız ama avrupada ne oluruz böyle soru işareti
Singo 3lude hiç stoper oynamamış

Haberleri dogru kabul edersek ederson bitmisti, dursun baskan " ben onparayi vermem" dedigi icin bitmedi - e o zaman neden bu adam nerdeyse 2 aydir yazilip ciziliyor (united ile), niye %90 a getirip bekletilmedi de simdi ugrasiliyor.

Sorguladigim kisim bu zaten. Tek isimler uzerindeyiz ve kulup ayna anda 2 surec yuruturken error veriyor bildigin
Ederson dan kalkmadilar ki ama iste o haberler isiginda dursun onu dedikten sonra bile. Okan hoca yok ben edersonu istiyorum diyor.

Yazılan 2 isim gelirse Ocak ayında çok zorlanırız

Adam akıllı kaleci alamıyosak Altay'ı kiralayıp Günayla rekabete sokarım ben olsam. O kontenjanı da orta sahaya harcarım.

okan hocanin istedigi hicbir beki istemiyorum

singo yine oynayacagimiz tarza hic uyan bir adam degil

bu dana gibi herif mi 90m git gel yapacak

okan allah icin sen bek aldirma girecek yine kulube singo

singo mingo istemiyoruz kardesim dunyanin en kolay isi sag bek bulmak

zoru basardi okan defalarca

Geri
Üst Alt