Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    112
  • Anket kapatılmış .
Bu kadar kafasız olmaya gerek yok.

Adamlar geçen sene kelepir aldığı Camara’yı sana 20+’ya okutmak istiyor, Singo’da kelepir gitmiş Monaco’ya.

Sende neyine güveniyorsan Juventus , Bayern gibi takımlar bile genç oyunculara yatırım yapıyorken elinde satacak adam bırakmayıp 28-30M’e genç kovalıyorsun.

Scout ekibine bu zamana kadar sallamıyordum ama şuan sallıyorum. Baba Singo Akanji yerine potansiyelli underrated kalmış 10M’e kadar adam bulamıyor musunuz 1 senedir ihtiyaç duyulan mevkiler belli. 1 sene sizdeki database bende olsa elli tane Singo bulurdum size

Sane ve Osimhen’i indirdikten sonra şimardı hem yönetim hem taraftar.

Bir yerde başarısızlık olursa bu bütçelere sıçarız satacak adam almamız lazımdı demek lazım. Yerli sınırı gelirse sıçarız diyip kaliteli yerli almak lazımdı.

O Can Uzun dediğiniz adamlar kelepirdi iki üç sene önce geleceğe yatırımımız sıfır şuan.

Adamlar geçen sene kelepir aldığı Camara’yı sana 20+’ya okutmak istiyor, Singo’da kelepir gitmiş Monaco’ya.

Sende neyine güveniyorsan Juventus , Bayern gibi takımlar bile genç oyunculara yatırım yapıyorken elinde satacak adam bırakmayıp 28-30M’e genç kovalıyorsun.

Scout ekibine bu zamana kadar sallamıyordum ama şuan sallıyorum. Baba Singo Akanji yerine potansiyelli underrated kalmış 10M’e kadar adam bulamıyor musunuz 1 senedir ihtiyaç duyulan mevkiler belli. 1 sene sizdeki database bende olsa elli tane Singo bulurdum size
Monaco Avrupa’nın en kaliteli gelişim noktalarından birisi yıllardır, benzer profil adamları alıp alıp döndürüyorlar, 10 yıl önce yaptıkları yatırım dönüyor hala.

Kendini onlarla kıyaslayamazsın sen öyle becerikli bir kulüp değilsin.

En basiti geçen sene Camara Zakaria Fofana orta sahasıyla takılıyorlardı onu bozdular, biten sezonda Magassa Zakaria bu kez Lamine Camara Seghir ile devam ettiler.

Adamların başarı kaygısı yok ticarethane gibi yönetiliyorlar.

Camara'ya 15 milyon sıkmışlardı galiba

Geri
Üst Alt