- 18 Temmuz 2009
- 82.186
- 240.265
- 5.263
Evet o kadarını ben de biliyorum, o yüzden amaçsızlar.bizimkilere sadece mevki ve kaç transfer yapılacağı falan söyleniyor sanırım. dış basın yazmadan haber girmiyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet o kadarını ben de biliyorum, o yüzden amaçsızlar.bizimkilere sadece mevki ve kaç transfer yapılacağı falan söyleniyor sanırım. dış basın yazmadan haber girmiyorlar
Ozur rengim bende ayni fikirdeyim nakaeme net sampiyonluk hamlesiNe alaka derken açarsan tartışabiliriz.
Bu sene kariyer yılı olur boey'in.boey'i saldı adam yavaş yavaş kendine geliyor.
Wakame yarın takıma katılır muhtemelen.
10 numaraya oyuncu alınacağını sanmıyorum o gelirse, forvetle stoper alıp belki u23 kovalarız artık.
yalnız her an tekrardan gözüne kestirebilir. bu sebeple emniyete haber verin hiç kimse emniyette değilBu sene kariyer yılı olur boey'in.
Nico abimiz girdi. Icardi ile kiralık ilgileniyoruz. Az öncede ispanyol bir gazeteci Sevilla ve ıcardi idealarını yalanladı. Icardi galatasarayla görüşüyor yazdi
Nico abimiz girdi. Icardi ile kiralık ilgileniyoruz. Az öncede ispanyol bir gazeteci Sevilla ve ıcardi idealarını yalanladı. Icardi galatasarayla görüşüyor yazdi
Belki siyah bile değildiSekidika geldiğinde herkes hızlı, siyahi kanat aldık diye seviniyordu.
Herif hızlı değildi, kanat olduğu da tartışılır.
Hakanin kardesini alabiliriz sol bekeForvet
Kanat
Stoper
10 no/kanat
Sol bek
Sağ bek
Max oluru bu. Sağ bek sanmıyorum, sol bek de duruma göre alınır.
Sıkıntı şu ki hiç yerli alamıcaz gibi Bozok da olmazsa.
Yatmağa gelmisDubua saka misin bilader