Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.864
- 66.898
- 5.003
görüşmeye ok dediklerine göre roma mevzusu sarpa sardı herhalde.Belotti'nin abisiyle(menajeri) yarın sabah görüşme varmış. 3,3 milyon €'dan 2+1 sözleşme teklifi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
görüşmeye ok dediklerine göre roma mevzusu sarpa sardı herhalde.Belotti'nin abisiyle(menajeri) yarın sabah görüşme varmış. 3,3 milyon €'dan 2+1 sözleşme teklifi
10. haftada geri dönüyor. Imparator halleder.okan hocam italyancasıyla kendi evinde gibi hissettirecektir
10. haftada geri dönüyor. Imparator halleder.

Az önce paylaştım, Roma işi olumsuza dönmüş. Bologna-Shomurodov işi olmuyormuş. Oyuncu göndererek bütçe açamıyorlarmış eğer Belotti'yi almak istiyorlarsa farklı bir çözüm gerekliymiş. Icardi'yi listelerine almışlar falan. Nice ise Ben Diaz'a teklif yapmış.görüşmeye ok dediklerine göre roma mevzusu sarpa sardı herhalde.
Terimciler safına katildigim gün beni benzin döküp yakın.renkdaş dalga mı geçiyorsun yoksa terimciler safına mı katılmaya karar verdin![]()
kuzenimi tam manasıyla idrak edebilmek için çok uzun bir süreçten geçmek gerekiyor üstat. belli ki yolun başındasın henüzrenkdaş dalga mı geçiyorsun yoksa terimciler safına mı katılmaya karar verdin![]()
ihtimali bile korkuttuTerimciler safına katildigim gün beni benzin döküp yakın.
Bence de öyle ama alışverişte iki taraf olur, alıcının aklındaki limite uymuyorsa olmaz o iş...Nelsson' a hak ettiğini düşündüğümüz rakamları verecek başka kulüplerin taleplerini bekleyeceğiz; yoksa da kokmuş etimiz yok, kendisi bize lazım zaten; onu gönderip yerine alabileceğimiz adamın uyumuydu filan derken sezonu erkenden kaybetme ihtimalimiz az değil...doğru dürüst üst seviye maçı olmayan çocuğa okadar para veriyorlarsa demekki paraları var. ona 20 milyon veriyorlarsa nelson gibi adam 30 bile eder bence
Şaka maka belotti gelmesin. O köylü cok fena homesick olur paralar çöpe gider.
Amad Diallo ve Rasmus Hojlund gelsin dertler bitsin. Bu arada Emre Akbaba ile bütün sezon bitmez. 10 numara lazım. Sol bek lazım stoper lazım. Lazım oğlu lazım.