Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Nelsson ile birlikte oynamışlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adını neden tam yazmadın?Kral Şükür de Belotti bu takıma şart demiş son programında.
Gel ulan Allahsız
Mustafa abiyi eskiden fenerli sanıyordum.sonradan ogrendimki trabzonsporluymus.simdi ise Galatasarayli gibi.kendisine similey dali uzatmak istedim
O isim mumin olmamalıydısonunda yeni isim
Sanırım Nelsson, "beni Sevilla'ya salın, yerime mumin gelsin" diye önerie bulundu.
Mobil app'de 20.sayfadasın renktaşHayatimda ilk defa ilk sayfaya denk geldim
Kesin bugun fb 6 tane atar bizde en kotu topculari alir getiririz
mumini cumartesi nöbete yazmıştım
Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv
Diagne Aynen adamın gollerini izledim, hepsi diagne golü. Hatta diagnenin golleri çok daha klas. Bu adam gelirse 2 gün sonra küfür yemeye başlar bizdewww.gscimbom.com
cumartesi nöbete yazdım bugün haberi düştü, birileri forumu takip ediyor bence
Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv
Diagne Aynen adamın gollerini izledim, hepsi diagne golü. Hatta diagnenin golleri çok daha klas. Bu adam gelirse 2 gün sonra küfür yemeye başlar bizdewww.gscimbom.com
Bence halen arayıştaOkanin su son maclarinda sunu oynatmak istiyor dediginiz bir oyununu gordunuzmu harbiden?
Pas futbolu desen degil
Hizli atak futbolu desen degil
Onde baski kurduruyor desen degil
Defansi saglam tutuyor desen degil
Kanatlari cizgiye indiriyor desen degil
Gegenpresci desen degil
Tikitakaci desen degil
Ne oynatmaya calistigini goren atomda parcalar
forumumuzda yapılan yorumlar gscforumu değil kişilerin şahsını ilgilendirmektedir.Kral Şükür de Belotti bu takıma şart demiş son programında.
Gel ulan Allahsız
Adını neden tam yazmadın?
Sana da mı sansür uyguladılar.