Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendisi masanın ayağı oluyor heraldeHY: "Varan 3, Nwakaeme Galatasaray'a teklif edilen bir oyuncu, henüz kulüp masaya bile oturmadı."
Menajer oyunu yaw, teklif etmişler sıcak bakmamışızvakvakiye mi geliyor?
Pinto satış yapamazsa Belotti'nin arkasından ağlayacaklarmış. Batan geminin malları için Milano'daymış.
hadii varan 4 hadii
FAAhadii varan 4 hadii
Bu ne yahu
3 sondu galiba rtş bakalimKaça kadar gidiyormuş ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Belotti'de Okan hocanın dediklerini aynısını dediler yalnız. 1 kez gidilmiş çok önceden Belotti İtalya dışına çıkmak istemediğini söylemiş. Okan hocada bunu söyledi.Ulan Belotti yalan dediler Okan Hoca doğruladı. Kolpa gecesi.
okan yaş itibariyle güncel modern futbol ortamını sıkı takip ediyordur bence. o çift forvete dönme olayı aşırı hırstan kaynaklı bir hataydı. terimle jenerasyon farkı var aralarında, okan yeni bilgilere ve gelişime açık kanımca. takım üzerine tespitleri de doğru, eksikleri görüyor yani.ben 3 sezonu kıyasladım ve karar verdim okan gitsin ft gelsin demedim ztn ahbert sadece 20 21 sezonunu hatırlattım. ayrıca okan ne kdr modern tartışılır ft bile forvet doldurmaktan medet ummayı kesmişti son zmnlarda