Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hüsnü'cüm şaka bir yana da Y gibi bir nöbet oldu.

Yemişim nöbeti diğer nobetlerde tonla adam geldi zaten asil Giresun maçı çok ağrıma gitti yaw lige yeni çıkmış takımdan 2 senedir evimizde şamar yiyoruz kabul edilebilir bir durum degil..
Bir de şu çöpler kadar bile top cikaramiyoruz savunmadan

Olm bu Mümin'in sakın ola detaylı analizini filan yapmayın

Yiğit okuyor burayı sonra gidip youtube videolarının altına yorum döşüyor

Olan yeni transfere ve bize oluyor anasını satayım

Açmış olduğum nöbete karşı bakış açım!!!

16002.png

abdul mumin direkt ilk 11 için düşünülmüyordur bence, nelsson satılmayacak gibi

Miçö'nün de buna benzer istatistikleri vardı takımında ve çok iyi çıktı. Hemen gelsin başlasın

Abicigim miço çok iyi falan çıkmadı yahu abartiyorsunuz oynadığı 1.5 maç sadece daha çok sular akar.. Bizim 2 senedir hasret kaldığımız bilinçli diri orta saha tanımına uyuyor şimdilik ben teknik yönlerini geride buldum .. İyi bir transfer gibi görünüyor ama çok iyi demek için henüz erken

Abicigim miço çok iyi falan çıkmadı yahu abartiyorsunuz oynadığı 1.5 maç sadece daha çok sular akar.. Bizim 2 senedir hasret kaldığımız bilinçli diri orta saha tanımına uyuyor şimdilik ben teknik yönlerini geride buldum .. İyi bir transfer gibi görünüyor ama çok iyi demek için henüz erken
Rakibi rahatsız ediyor, top kapıyor, topları isabetli kullanıyor, driblingi var ve en önemlisi güven veriyor. Daha ne olsun? Taylan, Berkan'dan sonra Kante gibi gözüküyor bana. Bence abartabiliriz. Tekniği de olsa bizde işi yok zaten :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt