Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EN BUYUK GALATASARAY ULAN

Ulan insanlar o kadar hevesle merakla maça gittiler hayatında ilk kez maça giden o kadar çok insan vardı ki tribünde geçen hafta bunların birçoğu da çocuktu ve rezalet bir performans sergiledi takım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yunusun yerine topçu isteniyor 2 maç sonunda. erene yer yok diye yalandan yakınmıyalım. klübün başına ben yahut sergen geçmediği müddetçe altyapıdan oyuncu görmemiz zor.
niye öyle dedin üstad, okan tak diye hamzayı aldı oyuna geçen maç. uzun yıllardır özlemini çektiğimiz bir manzaraydı çok hoşuma gitti şahsen. hamza,metehan,ali turap falan şans bulmaya devam ederler umarım. kadrodaki birçok topçudan eksikleri yok bence

yunusun yerine topçu isteniyor 2 maç sonunda. erene yer yok diye yalandan yakınmıyalım. klübün başına ben yahut sergen geçmediği müddetçe altyapıdan oyuncu görmemiz zor.
Ben de gencolara herdaim destek çıktığımı belirtmekte bir beis görmüyorum.

Bir alt ligde yani 1.ligde sürekli oynayacak seviyede değilse hala ya da kendisi bunu düşünüyorsa bizim takımda çok bi geleceği olmaz gibi. Şu an 1.ligde çatır çatır oynaması lazım yeterince iyiyse.
Kerem 19 yaşında neredeydi? Merih 19 da neredeydi? çocuk garanti oynamak istiyor; ileri gitmek için. Mertens in kariyerine bir bak mesela

2 saatte 5 sayfa ilerlemiş nöbet bitmiş

nöbetin şuanki hali

aci-bal-komasina-giren-ayi_10705421-2570_640x360.jpg

Bu ayı kim forumdan çok tanıdık geldi

Ulan insanlar o kadar hevesle merakla maça gittiler hayatında ilk kez maça giden o kadar çok insan vardı ki tribünde geçen hafta bunların birçoğu da çocuktu ve rezalet bir performans sergiledi takım

Okan Hoca çok hatalar yaptı . İnsallah bir daha böyle olmaz .

niye öyle dedin üstad, okan tak diye hamzayı aldı oyuna geçen maç. uzun yıllardır özlemini çektiğimiz bir manzaraydı çok hoşuma gitti şahsen. hamza,metehan,ali turap falan şans bulmaya devam ederler umarım. kadrodaki birçok topçudan eksikleri yok bence

ewt hamzayı alması hoşumuza gitti umarım dvm eder bu şekil

Benim ilk gittigim mac neuchatel maciymis babam goturmus :/

Simdi bu cocuklar ile biz birmiyiz 😢

ewt hamzayı alması hoşumuza gitti umarım dvm eder bu şekil
o dakikada hamza mı alınır diye hocayı tenkit etmeye devam ederse bazı taraftarlar altyapıdan topçu çıkmaz tabi. genç oyuncunun zamanı olmaz atacaksın sahaya düşe kalka öğrenecek. bizim ülkede zamanı değil diye diye kaç altyapı neslini çürüttüler. hamza,metehan,emin,ali turap falan artık oynayabilecek seviyedeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt