- 2 Nisan 2012
- 43.354
- 22.333
- 2.888
Bu duyumcu Ramo nun hiç boşu var mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
boış msj atmayalim süreç aleyhimize işliyor sohbet yeri mi kardesim burası sohbet etmek isteyen şu baslıgaSen
Sami
Furk
ve Motz
4ünüze de saplıcam gibi.
Bu duyumcu Ramo nun hiç boşu var mı
Hakan'cım hayatta en sevmediğim şeylerden birisi oğlum'dur. Çok kişiyle papaz oldum bu yüzden cümlelerimize dikkat edelim iyi günlerbu ne olm
Hadi kendini düşünmedin de ufacık çocuk da yanacak senin yüzünden.boış msj atmayalim süreç aleyhimize işliyor sohbet yeri mi kardesim burası sohbet etmek isteyen şu baslıga
Genel Sohbet (ARŞİV)
İki ayda yedi kilo verdim. 90 kilodan 83'e düştüm. Düzenli spor, uyku ve beslenmene dikkat ettiğin zaman karşılığını alıyorsun. Özellikle de gece atıştırmaları ve fast food alışkanlığı da bıraktığın zaman. Fast foodu batsın ya! 22 günde 10-15 kg bandında safra attım ben de. Bugün 23. günüm.www.gscimbom.com
ciddi meseleler konusuyoruz şurda
ufacık kim ya diğer artemis miHadi kendini düşünmedin de ufacık çocuk da yanacak senin yüzünden.
Icardi takımdaki sinerjiyi bozar, gelmemeli
Köpek gibi koşuyor Demirspor'da.Bu arada ndiaye istemeyen arkadaşlar adam yardırıyor topla dripling yaparak rakip sahaya .
Tam aradığımız adamdi geçen iki senede
Maç başına 25 top kaybıyla oynardı bizde bence kerem gibi. Anadolu takımlarında açık alan bulan topçular aynı şeyleri bizde yapamıyorlar çünkü kapalı savunmaya duvara çarpar gibi çarpıyorlar. Bu sebeple top hakimiyeti ve dar alan becerisi iyi olan topçular bize uygunBu arada ndiaye istemeyen arkadaşlar adam yardırıyor topla dripling yaparak rakip sahaya .
Tam aradığımız adamdi geçen iki senede
Ne tür bir resim istersiniz Sıddık renktaş?Wanda resmi var mı dmden?
Wanda GulbaciWanda resmi var mı dmden?
Wanda mı. O da kimWanda resmi var mı dmden?