Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla renktaş o ayarlarda free bir topçuyu istiyorsak bu paraları gözden çıkaracağız mecbur

Max Mertens’in şartlarına gelmeli bence. İmza parasıyla 4 gibi. O bile az değil gerçi ama 4,5+imza parasının hakkını verebilecek bir oyuncu TR için yok. Drogba sözleşmesi resmen

belotti cok iyi oyuncu istedigi maaşta normal şikecilerden temmuzda 7 net istemiş

lakin 4 milyon maaş demek bizim her maça cenaze marşıyla cıkmamız demek kulübe hissedar yapalım daha iyi

Belotti gelmeyecek

Cikan haberler bence roma’yi baski altina almak icin menajer kaynakli haberler

gelse gs efsanesi olur bu posttan sonra. kazandigin savas yok reis uzgunum

Ne efsanesi anca kestane olur

Hatta artiriyorum gsnin gelmis gecmis en kotu forveti olur 10 yillarca belotti-gs uzerinden dalga gecilir

Hatta dahada arttiyorum

Bu adamin gelmesiyle basimiza gelmeyen is kalmaz 3 seneye gs kapatilir

Şu Giresun maçı feci hava kaçırdı.. Antalya gibi ligin en sert deplasmanlarindan birini geçip 50 bin kişiyle içeride vasat Giresun a yenilmek nedir arkadaş..

3 yıldır bir fenerlesme gozlemliyorum bizde. FENER gider deplasmanda Trabzon u yener ertesi hafta full taraftar önünde Akhisar a kaybeder mesela. Beşiktaş i deplasmanda yener içeride ertesi hafta genclerbirligine kaybeder..Yıllardır böyleler..Bizde de bunu seziyorum 3 yıldır.. Biz kazanmamız gereken maçları genelde kazanırdık bu biraz gitti maalesef bunu kısa zamanda yeniden kazanmak lazım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt