Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belotti'yi ben de istemiyorum açıkçası. O kadar yıllık ücret verileceğine kalitesine ve potansiyeline inandığın gence 10m Euro'ya kadar para vermek daha mantıklı. 2 seneye 20m+ satılır her koşulda.

Kaliteli altyapı oyuncularımızın olduğu mevkilere de transfer yapılmasına karşıyım ayrıca. Bu sene Hamza, Baran, Emin, Metehan/Işık Kaan gibi oyuncularımızı parlatmalıyız. Hem akademideki çocuklar için de büyük motivasyon olur. Hem de kulüp düzenli olarak para kazanmanın yolunu açmış olur. Eren Aydın gönderilmeseydi çok iyi olurdu.

Gerçekten transfere ihtiyaç olunan bölgeler;
Yerli Santrafor (Umut Bozok)
Yabancı Santrafor (Höjlund vb)
Sağ/Sol Kanat (Sıfıra inip orta kesebilecek, sprinter ve teknik)
Ofansif Orta Saha/10 numara (Dar alanda etkili olabilecek, şut isabeti ve asist potansiyeli yüksek)
Sol Bek (Stoperi de yedekleyebilecek olan PVA'dan formayı alabilecek potansiyelde U21)

6 transfer yeterli.

IMG_6065.webp

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sürekli potansiyeli yüksek gence verin parayı satılır her koşulda cümlesi kurmayalim. Morutan, Cicaldau örnekleri orada duruyorken kurmayın. Bize net futbolcular lazım şu anda. Para edecek ve yaşı genç 3-4 oyuncun mevcut zaten ilk 11 de. Yapmayın.

para edecek 3 oyuncu var

net oyuncu sayısı ise 8-9

kaldı ki nelsson mu daha ney sefer mi mertens mi tartışılır

dubois torreira pva oliveira miçö sefer mertens filan daha kaç tane net adam alalım

Forvette Belotti ve Icardi
Kanatta Nwakaeme ve Alberth Elis
Stoperde Olsen, Mümin, Hien ve Nino
Son zamanlarda adı geçenler.
Santrafor için yüksek maaşı gözden çıkardıkları kesin.
Kanat oyuncusu olarak kim gelecek merak ediyorum.

Sürekli potansiyeli yüksek gence verin parayı satılır her koşulda cümlesi kurmayalim. Morutan, Cicaldau örnekleri orada duruyorken kurmayın. Bize net futbolcular lazım şu anda. Para edecek ve yaşı genç 3-4 oyuncun mevcut zaten ilk 11 de. Yapmayın.
Her devasinda Morutan Cicaldau örnegi veriyoruz ama Nelson Marcao örneginide görmek lazim, bunlarda genc sonucta. Marcao gitti para birakti. Nelson da gidecek bu sene veya gelecek sene iyi paraya. Yalnisi Morutan'da veya Cicauldau'da aramamak lazim, getirenlerde hata vardi. Tutar veya tutmaz orasi ayri. Cicaldau net yetersiz ama Morutsan'dan ben biraz ümitliyim, kiralikta gitti simdi. Umarim Yunus gibi geri döner.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt