Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.788
- 92.017
- 5.093
O zaman tempo :yoji:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sürekli potansiyeli yüksek gence verin parayı satılır her koşulda cümlesi kurmayalim. Morutan, Cicaldau örnekleri orada duruyorken kurmayın. Bize net futbolcular lazım şu anda. Para edecek ve yaşı genç 3-4 oyuncun mevcut zaten ilk 11 de. Yapmayın.
Böyle bir iddia varsa hiçmi resim filan cekemiyorlar. Bu arada belotti yerine icardiyi isterim. Eğer o bahsedilen rakamlara belotti gelecekse gelmesin.
orhannnnnnnForvette Belotti ve Icardi
Kanatta Nwakaeme ve Alberth Elis
Stoperde Olsen, Mümin, Hien ve Nino
Son zamanlarda adı geçenler.
Santrafor için yüksek maaşı gözden çıkardıkları kesin.
Kanat oyuncusu olarak kim gelecek merak ediyorum.

Oyle birsey yokHazart geldi mi
Murat Kara Bey yazınca gaza geldim de sordum.Oyle birsey yok
Her devasinda Morutan Cicaldau örnegi veriyoruz ama Nelson Marcao örneginide görmek lazim, bunlarda genc sonucta. Marcao gitti para birakti. Nelson da gidecek bu sene veya gelecek sene iyi paraya. Yalnisi Morutan'da veya Cicauldau'da aramamak lazim, getirenlerde hata vardi. Tutar veya tutmaz orasi ayri. Cicaldau net yetersiz ama Morutsan'dan ben biraz ümitliyim, kiralikta gitti simdi. Umarim Yunus gibi geri döner.Sürekli potansiyeli yüksek gence verin parayı satılır her koşulda cümlesi kurmayalim. Morutan, Cicaldau örnekleri orada duruyorken kurmayın. Bize net futbolcular lazım şu anda. Para edecek ve yaşı genç 3-4 oyuncun mevcut zaten ilk 11 de. Yapmayın.