Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne anlatıyosun kanka? açıp brezilyanın orta sıra takımını izleyen adam işsizin önde gidenidir ya da işkembeden sallıyodur.

palmeiras flamengo vs. bile değil. futboldan para kazanan herifler bile oturup bragantino izlemez.
ya hala laflara bak kardşeim dünya senin prototipinden oluşmuş ve senin hayat düzenine uymayanların defolu sayıldığı bir yer degil. git biraz insan çeşitliliği dağarcığını geliştir bence.

aynen pluton gezegeninde red bull'un yatırım yaptığı bir takımı pluotonlular bile izlemez

Eleme maçlarına bakıyorum, herkes 3'lü defans oynamaya başlamış.

Dünyadaki stoper futbolcu rezervi bunun için yeterli değil bu kısmı hiç düşünmemiş gibiler.

Bu zamanda Brezilya liginden oyuncu beklemezdim. Belki Veiga icin de hamle yaparlar

ya hala laflara bak kardşeim dünya senin prototipinden oluşmuş ve senin hayat düzenine uymayanların defolu sayıldığı bir yer degil. git biraz insan çeşitliliği dağarcığını geliştir bence.

aynen pluton gezegeninde red bull'un yatırım yaptığı bir takımı pluotonlular bile izlemez
tavsiyeni dikkate alacağım ve insan çeşitliliği dağarcığıma bragantino izleyen kişileri dahil edeceğim rengim 👍

Şu oyuncuyu izledin mi muhabbeti de iyice saçmalık olmaya başladı.

Sene olmuş 2022 her yer veri,istatistik dolu illa 90 dk maçını mı izleyecek millet her oyuncunun. Wyscout'u filan var bu işin daha profesyonel. Bu işi profesyonel yapmaya çalışan insanların yazdığı yazılar var, çektiği videolar var. Dünya hız olmuş millet istiyor ki oyuncu yorumlamak için oturup adamın 90 dk maçlarını izleyecez.

Bu topçuylada ilgileniyormuşuz olsen olmayacak heralde nelsonun kaldığını düşünürsek

nino, leo ortiz, olsen hangisi daha iyi acaba
tahminim olsen'i alır bizimkiler birkaç mevkiyi yedekledigi için

Şu oyuncuyu izledin mi muhabbeti de iyice saçmalık olmaya başladı.

Sene olmuş 2022 her yer veri,istatistik dolu illa 90 dk maçını mı izleyecek millet her oyuncunun. Wyscout'u filan var bu işin daha profesyonel. Bu işi profesyonel yapmaya çalışan insanların yazdığı yazılar var, çektiği videolar var. Dünya hız olmuş millet istiyor ki oyuncu yorumlamak için oturup adamın 90 dk maçlarını izleyecez.
Saçmalık falan değil gayet makul. O verilerle anlayamayacağın bir sürü dinamik var. Bahsettiğin yöntemlerle bir fikre varabilirsin ama düzenli izleyerek edineceğin fikir kadar isabetli olması mümkün değil. İzlemeyen , bilmeyen fikir beyan etmesin bunu anlamak çok zor değil ,bu hemen hemen her konu için geçerli.

ne anlatıyosun kanka? açıp brezilyanın orta sıra takımını izleyen adam işsizin önde gidenidir ya da işkembeden sallıyodur.

palmeiras flamengo vs. bile değil. futboldan para kazanan herifler bile oturup bragantino izlemez.
Tamam kardeşim benim ben işsizim sen değerli vaktini ve Uber aktif hayatını benim gibi boş şeylerle harcama,iskembeden de sallıyor demene gerek yok direk totosundan sallıyor diyebilirsin. Konuşma şeklinle, eleştiri usulünle ve bilmediğin hayatlara dair önyargılarinla zaten ederini göstermiş oluyosun

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Anadolu da kaç tane yerli oyuncu 400 bin Euro ya oynuyor bir arastir bakalım az bir para değil mesela muadili Kerem Atakan sivastan ne kadar alıyor? Küfür etmişim gibi ayıp falan diyosun

Adamı aşağılama çalışıyorsun tabiki ayıp diyeceğim. Adam didinmiş bir seviyeye gelmiş yaptığı çıkışla da transferini olmuş.
Kerem atakanı falan geçelim ne alırsa alsın kerem atakan dediğin admın süper lig kariyeri 30 maç profesyonel kariyerinde maximum 50 maç falandır.
Yaptığın kıyas şuan elma ile armutu kıyaslamak gibi bir olay. Kerem olur da besiktasa falan gidince bu pars mevzusunu tartışırız.
Süper ligin en iyi çıkıs yapan oyuncularindan olan emre kılınç için ne yangınlar yapıldı şimdi serbest bıraksan kimse almaz ancak berkan için sıraya girerler. 400 bin euro da para değil şuan durumu dramatize etmeyelim.
Her türlü aynı parayı alır, hatta fazlasını bile alır.

den hag cebini doldurmağa gelmiş

Artik bu tesaduf olamaz.

Yillardir holland antrenorleri, gittigi takimlarda sadece hollanda liginden 40-50-60-70-80-90 miljona kadar oyuncular aldiriyorlar ingiliz kuluplerine.

bu iste kesin komisyon falan vardir. cunku sirf Ajax diye bir kulup Martinez 65m, Anthony 80m verilmez.

Adamı aşağılama çalışıyorsun tabiki ayıp diyeceğim. Adam didinmiş bir seviyeye gelmiş yaptığı çıkışla da transferini olmuş.
Kerem atakanı falan geçelim ne alırsa alsın kerem atakan dediğin admın süper lig kariyeri 30 maç profesyonel kariyerinde maximum 50 maç falandır.
Yaptığın kıyas şuan elma ile armutu kıyaslamak gibi bir olay. Kerem olur da besiktasa falan gidince bu pars mevzusunu tartışırız.
Süper ligin en iyi çıkıs yapan oyuncularindan olan emre kılınç için ne yangınlar yapıldı şimdi serbest bıraksan kimse almaz ancak berkan için sıraya girerler. 400 bin euro da para değil şuan durumu dramatize etmeyelim.
Her türlü aynı parayı alır, hatta fazlasını bile alır.
Berkaninda pro kariyeri bir buçuk yıl önce başladı renktaş yine de geçen seneden kalma nefretimden dozunu kaçırmış olabilirim haklısın uyarin için teşekkürler

Böylede bir haberde var reisler ne kadar doğru bilinmez.

yukardada renktaş bahsetmiş birbirinden alakasız isimler
biz ne oynamaya çalışıyoruz ne yapmaya çalışıyoruz anlam veremedim paniklik var gibi

hazırlık ve lig maçların da da pek iyi şeyler göremedik tabiki zamana ihtiyaç var ama
Ümraniye ve trabzon maçlarından 3 yada 4 puan çıkaramazsak okan hocanın işi zor.

Tamam kardeşim benim ben işsizim sen değerli vaktini ve Uber aktif hayatını benim gibi boş şeylerle harcama,iskembeden de sallıyor demene gerek yok direk totosundan sallıyor diyebilirsin. Konuşma şeklinle, eleştiri usulünle ve bilmediğin hayatlara dair önyargılarinla zaten ederini göstermiş oluyosun

bomboş bir comment daha. herif bragantino izleyenlere işsiz dedim diye uber aktif hayatım olduğunu düşünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt