Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2011 ve 2017 yaz transfer dönemlerinde ki operasyonu tam yapamadık daha 2-3 transfer lazım. Acil 2-3 kaliteli . Şampiyonluk o zaman konuşulur. Örnek 2011 -2017 yaz transfer dönemleri

Ballo toureeeee. Hic izlemedim nerde oynuyor bilmiyom, hangi pozisyon bilmiyorum ama adamin ismi Toure kötü olma ihtimali sifir. Gelsin

1660859910207.webp

PvA konusunda kararsızım. Gelen giden bekleri aratıyor sürekli. İyi bir takımda PvA fazla siritmaz gibime geliyor. Şimdi yerine alacakları daha riskli çıkabilir.

Yorum yapmicam reis rahatsızlık veriyor bazı kişilere

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

niye yapmayasın yahu kime ne, oyuncuyu alan, parayı veren/verilmesine onay veren sen veya bir başka oyuncuyu öven bir taraftar değil ki kime ne, takma bu kadar. herhangi biri burda belotti kelebek gibi uçar, arı gibi sokar yazsa kaç yazar, o mesaj yazılınca kasadan paralar mı eksiliyor, sohbet muhabbet maksat.

Ballo Toure’yu Lille’de oynarken hic begenmezdim. Milan’da takip etmedim ama Milan’li taraftarlarin yorumlarini takip edebildigim kadariyla hic begenmiyorlar.

Biraz Nuno Tavares gibi daginik ve defansif yonu iyi olmayan bir bek.

Naçizane bende fanatik bir Galatasaray’lı kardeşiniz olarak. Bu sene yapılan transferlerden bir tek Torreira’da heyecanlandım. Diğerleri zerre umrumda olmadı. Hele şimdi çıkan İcardi,Belotti,Hazard saçmalıkları beni daha çok geriyor. İcardi denen ırz düşmanı it hiç gelmesin.Biz her daim karakterli oyuncular almışızdır çoğuda öyle çıkmıştır. Ayrıca bu kadar orta yaşlı oyuncu transferleri yeterli. Genç oyuncular alınmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt