Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vücut dışarıdan kalori alamazsa içe dönüp bünyedeki yağları yakmaya başlar denir.

Biz de dışarıdan transfer gelmedikçe içe dönüp takımdaki oyuncu ve hocaları yemeye başladık herhalde.

Daha ligin ikinci haftası takımda yeni hoca, 3 önemli transfer ve geçen senenin en formda oyuncusu için gitsin demeler başlamış. Sabır skalası 2 hafta olursa bu takıma hoca da oyuncu da dayanmaz.

pva'nın satılacağı yönünde doğru/yanlış bilinmez haberler türemiş

alternatifini bulduk mu ki satacağız

Pva iyidir kötüdür bir şey demiyorum

Ama Kerem'in kendini bir an evvel toplaması gerek

Yoksa kim gelirse gelsin arkasında oynayan bek zorlanacak
Kerem'in toparlayacağını düşünüyorum

O bölgede rekabeti artırmak lazım sadece

Kanat transferi elzem

sağa da bir yerli alternatif ne güzel olurdu 🤤

ama adam yok piyasada

olanlara da 💰 lazım
Yerliye sırf yerli diye verilen yüksek paralar canımı sıkıyor. Biz kanat, forvet ve stoper işini çözdük mü tamamız. Hatta stoper Luyindama yeterliydi bence.

Fazladan takviyeler artık fırsat çıkarsa yapılır diye düşünüyorum. Kadroyu da çok şişirmeye gerek yok.

Yunus bence uretirde kerem çok bireysel oynuyor
Kerem tarzı oyuncular artık çağ dışı futbolda bile yok bir maçta elli tane top kaybedip pas oyununu bozacaksın
her topu isteyeceksin ayağına gelincede kafayı öne koyup çalım atmaya çalışacaksın.
evet gol atar attırır kendine istatistik te kasar ama oynadığı takımın oyununu mahveder
Seferovic gibi forvet varken bir kere kullanmadı bir kere duvar yapmadı
Yunus daha iyi niyetli ama tabi meziyetleri belli bu iki oyuncu şu an için kapalı savunma açmakta başarılı değiller
bir kanat oyuncusu muhakkak lazım birde skorer 10 numara aksi takdirde hüsran oluruz.

Yerliye sırf yerli diye verilen yüksek paralar canımı sıkıyor. Biz kanat, forvet ve stoper işini çözdük mü tamamız. Hatta stoper Luyindama yeterliydi bence.

Fazladan takviyeler artık fırsat çıkarsa yapılır diye düşünüyorum. Kadroyu da çok şişirmeye gerek yok.
Aslında fw hattı için çok alternatifimiz olduğu söylenemez

kanat için emre k , barış felan var ama ne zaman oynayıp da taraftarı mutlu ettiler

forvete de daha genç bir alternatif almak şart. gomis 20 dklık oyuncu en fazla 37 yaşında adam sonuçta

Aslında fw hattı için çok alternatifimiz olduğu söylenemez

kanat için emre k , barış felan var ama ne zaman oynayıp da taraftarı mutlu ettiler

forvete de daha genç bir alternatif almak şart. gomis 20 dklık oyuncu en fazla 37 yaşında adam sonuçta
Belotti İcardi ayarında bir adam gelse Gomis yerine de Bozoku almak gerekirdi. Ama noldu o iş bilmiyorum. Gündemde yok galiba.

Aslında şu Emre K. hala anadolu takımında olsa çok iyi alternatif olur diye sulanırdık ama rezillere oynuyor bizde. Tembel pas üstadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt