- 6 Eylül 2014
- 94.402
- 65.145
- 4.608
Bence o lazım değil. Bize skorer adam lazimharit lazım harbi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence o lazım değil. Bize skorer adam lazimharit lazım harbi
Yakinda ogreniriz.demek ki kampta bi cacık calısılmamıs
Yav he yav he kötü stoper olduğu için 18 milyon veriyorlar aylarca peşinden koşuyorlarNelsona cash 17-18 cash veriyorlarsa hemen satalim bu cocuk hem iyi stoper degil hem de kotu oynuyor
Fenerde cop bir takim cunkuümraniyede cok kötü takım bu arada bunlar fbye nasıl 3 tane atmıs
Bu dediğin 3 adam gelse takım çağ atlar da imkansız.Elis gibi hızlı ve santrafor da oynayabilen bir sağ kanat, Harit gibi 10 numara özellikli bir sol kanat, Shamar Nicholson gibi fiziksel özellikleri güçlü genç ve formda bir santrafor lazım.
Hücumdaki sorunu çözmek öncelikli olmalı
taraftar zoru ile herif kadroyu degistiFenerde cop bir takim cunku

Kek takimlara denk geldiler 2 maç. Adana demir en azından hücumda vartaraftar zoru ile herif kadroyu degisti
Onlar malsa ben bilemem bugun de gorduk rezalettiYav he yav he kötü stoper olduğu için 18 milyon veriyorlar aylarca peşinden koşuyorlar
Aldigim bir haberi paylasiyorum. Galatasaray Harit meselesi tekrar masada diye haber aldim az önce. 5 Millyon bonservis, 2,5 da Maas teklifimiz gecerliligini koruyormus. Marseille Sanchezi almasiyla birlikte Haritde masadan kalkti.
Yarin medya tekrar Harit diye baslarsa sasirmayin. 8, 10 ve kanat oynayabildigi icin zaten o pozisyonda favorilerden biri.
ifadenizde celiski var kotu stoper olsa 18 milyon verip pesinden kosmazlardi.Yav he yav he kötü stoper olduğu için 18 milyon veriyorlar aylarca peşinden koşuyorlar