- 31 Mayıs 2011
- 8.586
- 6.982
- 1.483
Herif geçen seneyi hastanede geçirmiş yav. Bize sağlam gelen kötürüm oluyor. Bu adam olmazBelotti, italyan savunmaları dayak atamadı; konumuz fizik üstünlüğü ve dayak yemesi. bizde ne yapar değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herif geçen seneyi hastanede geçirmiş yav. Bize sağlam gelen kötürüm oluyor. Bu adam olmazBelotti, italyan savunmaları dayak atamadı; konumuz fizik üstünlüğü ve dayak yemesi. bizde ne yapar değil.
Sağa cengiz sola kalitenin 1 nolu adresi bir sol kanat. Kerem ve yunus yedeğeTudorun cengizi gönderin gitsin dediği bildirilmişti zaten. Bugünkü davranışıyla da direkt kendisine ...... git demiş oldu. Bize kalır mi şüpheli.
offff varsayım ile yorum yapıyorsun. hayırlı akşamlar sanaHerif geçen seneyi hastanede geçirmiş yav. Bize sağlam gelen kötürüm oluyor. Bu adam olmaz
Teşekkürler sana da.offff varsayım ile yorum yapıyorsun. hayırlı akşamlar sana
Tudora el altindan para verelim yalandan bizden birini istesin onunla takas edelim. Örn Çikaldo-Cengiz takasi.Sağa cengiz sola kalitenin 1 nolu adresi bir sol kanat. Kerem ve yunus yedeğe
Ya da kerem cengiz kafa kafaya takas edelim.Tudora el altindan para verelim yalandan bizden birini istesin onunla takas edelim. Örn Çikaldo-Cengiz takasi.
rastgele msjlarla konuyu 10 bin msja yaklaştıralım
O kadar mı kötü ya?Cengiz'i Tudor oyuna aldı 10 dk sonra çıkardı. @Sami Karakoç
TS maçını izliyordum arada baktım, çok aksiyon göremedim ama 1-2 pozisyonda kötü tercih yapmıştı.O kadar mı kötü ya?
Yarın fransanın fotomaçı:Keyfinden çıkarmadı yaw marsilya 10 kişi kalmıştı. Öne de geçince Cengiz yerine savunmacı aldı. Cengiz'de artizlendi çünkü hala bir ergen mantalite olarak.