Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan 1 gol atamadık ona yanıyorum yediğimiz golde cilalikti üstünetadım yok
okan buruk baklava ısmarla
Adamın defans olmamasida başka komiklik. Adam bilerek oyundan atıldı resmenbu arada k.pasa maçın başında direk kırmızı gören oyuncu ne ayak, alt takımdan alınıp direk fb maçında ilk kez 11e alınmış
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yanina da cay. Hocayi yemek icin pusuda beklerken iyi gider.tadım yok
Terimci mi bu bariYanina da cay. Hocayi yemek icin pusuda beklerken iyi gider.
Allah size firsat vermesin
Yanina da cay. Hocayi yemek icin pusuda beklerken iyi gider.
yaw adam Kasımpaşa u19da 5 senede toplam 15 maça çıkmamış A takımda direk 11 , ısmarlama girmiş kadroya , gerçe kimin semtiydi doğru yaAdamın defans olmamasida başka komiklik. Adam bilerek oyundan atıldı resmen

Tehlikeli biri. Sabah 2 macla hocayi yemeyin diyordu simdi alaya aliyor hocayi. Yakin takipteyim bundan sonraTerimci mi bu bari
Bu konularda karar hakkını yönetimdekilere bıraktım artık karışmıyorum. En son ben affettiğimde rizeyi savunucam diye millete sövüyordun.banımı kaldır, geçmişi sıfırlayıp forumu eskisi gibi aktif, futbol mabedi + mizahi bir teşkilata dönüştürelim tekrar?
Sokucam avatarına ama tam sövücem Motz avatarını göremeyince geri basıyorumYanina da cay. Hocayi yemek icin pusuda beklerken iyi gider.
Ben 4-3-2-1 bekliyorum hocadan yunus Mertens dönüşümlu olarak kanat ve forvete doğru kayarak4-3-1-2 oynayabilir miyiz acaba
miçö torre oliveira
yunus
mertens sefer
Tehlikeli biri. Sabah 2 macla hocayi yemeyin diyordu simdi alaya aliyor hocayi. Yakin takipteyim bundan sonra
keremin 11 olmadığı her kadro daha iyi oynar4-3-1-2 oynayabilir miyiz acaba
miçö torre oliveira
yunus
mertens sefer
Öyle bi şey hatırlamıyorum ama savunulacak bi şey varsa savunmuşumdur bi şey diyemem. Forum 2 senedir can karabacak eksikliği yaşıyor bunu çözüme kavuşturmamız lazım acayip bi enerji eksikliği varBu konularda karar hakkını yönetimdekilere bıraktım artık karışmıyorum. En son ben affettiğimde rizeyi savunucam diye millete sövüyordun.
Emre Bari sen yapma ya.....tadım yok
kanat transferi yapılana kadar böyleyim üstat. özür dilerimSokucam avatarına ama tam sövücem Motz avatarını göremeyince geri basıyorum
Heasampiyonluk mucadelesi fenerbahce ve trabzon arasinda gececek gibi gorunuyor
fener 2023 secimlerinde reise destegi cakip ipi gogusler