Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.583
- 14.214
- 1.498
Yarın küçük ve büyük şikeceler de yenildi mi kartlar yeniden dağılır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Business bilet bulamamış diye gitmemiş dedi geçen biri. Şaka değil herifin kafa kırıkmış birazHull city ile neden anlasamadi onun bilgisi var mi? Gorusmek icin ingiltereye bile gitmisti yanlis hatirlamiyorsam
profesyonel topçu bunlar illaki bireysel antrenörleriyle çalışmıştır.Hem boey kampta değildi .stanbulda tek başına çalıştı adam son maçın adamı seçildi.Wakayemeyi istemek mantıklı.Keremden istediğimiz ama keremin yapamadığı herşeyi yapıyor bu adam.1-içok kolay çalım atıyor2- sadece ceza sahasına çok yakın bölgelerde içeri giriyor onun dışında çizgiyi seviyor 3-kendine değil takıma oynuyor 4-isabetli orta açabiliyor 5-oyunu soğutup ilerde top tutabiliyor .Bunlar wakeyemenin yapabildikleri.Wakayeme şampiyonluk hamlesi olur inşallah alınırWaka son donemde tsde fiziken dusmustu. Ustune kac aydir idman yapmiyor adam. Oynama gibi bir derdi olsa coktan bir yere imzalamisti
1.8-2+ bonuslar ile 2 yıllık anlaşmışlardı sonra sözleşme imzalamaya gidiyor Nwakame Tff'ye, orada Ts başkanı para fazla deyip düşürmeye çalışınca iş kopuyor.1.5 m'den 2 yıllık anlaşmışlardı. Nwakaeme ve menajerinin ekstra istekleri olmuş. Acun da Fener bonservis kazanmayacağı için kabul etmemiş.
tudorun tavrında pekte bişey yok.patron o sonucta
ben cengize yaptıgına dedim yav.semihe değil.10 kişi kalmıslar.o an değiştimesi gerektiyse hoca cıkarır oyuncuyu oyundanNasil yok
Sacmalik yaptigi
Hatta serefsizlik
Bunu kendi arkadas grubunda yapabilirsin dalgasina arada ki samimiyetden ama baska bir ortamda yapamazsin
Ayriyeten semih bir gs efsanesidir
Saygi diye birsey var
Ne olacak saniyorsunuz tudor marsilyayi ucurup kaciracakmi
Bu tavirlarina devam ederse futbolcular bunu bi yer psgden 6 tane yedikleri macdan sonra kovulur italya 2.liginde bulur kendini en sonunda
nwakame yarın imza atsın akşama antremana çıkar hafya boyu takımla çalışır tese maçının 2. yarısı oyuna girer maçı çözernwakame aralıkta anca hazır olur herhalde,gerek yok kalsın.
Hİç katılmıyorum. Spor oyuncularında iletişim, oyuncularla ilişki yönetimi çok önemlidir. Ben hatırlamıyorum mesela iletişimi berbat bir büyük TD.. Klopp, Pep, Tuchel gibi TD'ler bile iletişimin önemini vurgulamışlardır.tudorun tavrında pekte bişey yok.patron o sonucta
insan iletişimi sıfır, herkesle kavga ediyor herif karşısındaki insanların duygularını önemsemiyor belli ki. mesela bugünkü maçta marsilyanın başında pep veya klopp olsaydı bile 15 dakika sonra taktik uğruna topçusunu çıkarmazdı oyundan. aşırı duygusuz ve katı bir adam, topçuların bunu sevmemesi normal çünkü işçilerini itip kakan karaktersiz patron gibi davranıyortudor itlik yapmış nacinin anekdotunda
şimdi alexis sanchez,bertrand traore tarzı oyuncu mu bakacagız premier ligden