Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.616
- 102.683
- 5.238
bugüne kadar danimarka dışına çıkmamış, bizden başka da isteyeni yok. gerekmezYaratici bir orta sahaya ihtiyacimiz var. Sartlar uygunsa evander neden istenmez anlamiyorum...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugüne kadar danimarka dışına çıkmamış, bizden başka da isteyeni yok. gerekmezYaratici bir orta sahaya ihtiyacimiz var. Sartlar uygunsa evander neden istenmez anlamiyorum...
nelsson'a da böyle diyordunuz hepinizi morarttıbugüne kadar danimarka dışına çıkmamış, bizden başka da isteyeni yok. gerekmez
Cicaldau gibi girecek bize bu da. bırakın skavt31 işininelsson'a da böyle diyordunuz hepinizi morarttı
kulubun genç ve para kazandıracak topçulara yönelmesini isteyen taraftarlarımıza böyle aşağılayıcı ifadeler kullanılması hiç hoş değilCicaldau gibi girecek bize bu da. bırakın skavt31 işini
Galatasaray, kreş değildir.kulubun genç ve para kazandıracak topçulara yönelmesini isteyen taraftarlarımıza böyle aşağılayıcı ifadeler kullanılması hiç hoş değil
nelsson'a da böyle diyordunuz hepinizi morarttı
Evanderi alalim...
Hayır gelmesin
Yaratici bir orta sahaya ihtiyacimiz var. Sartlar uygunsa evander neden istenmez anlamiyorum...
bugüne kadar danimarka dışına çıkmamış, bizden başka da isteyeni yok. gerekmez
Hesap takası yaptığınız için raporladım umarım banlanırsınız!!!!nelsson'a da böyle diyordunuz hepinizi morarttı
evet antep macında midsö kadroda olur gibi.sakatlgından antep macına kadar olan süre 18 gün yapıyo.yakup 2-3 hafta demişti
Wien- FB maçı yorumlarından sonra hiçbir yorumuna katılmam o adamın.orhan ulucanın okan buruk eleştirileri çok yerinde
orda abartılı yorumları oldu gibi ama ,tarafsız olmak istedi.ondandırWien- FB maçı yorumlarından sonra hiçbir yorumuna katılmam o adamın.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bugüne kadar danimarka dışına çıkmamış, bizden başka da isteyeni yok. gerekmez