Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.693
- 18.224
- 2.228
haklısın onu unutmuşum çok kısa sürdü belki ondanBarbosayi mi diyorsun? Adam 20 yasinda Intere gitmisti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
haklısın onu unutmuşum çok kısa sürdü belki ondanBarbosayi mi diyorsun? Adam 20 yasinda Intere gitmisti
23 yaşinda hollanda pasaportu olmasini ve babasının sayesinde boktan tsl'de az parlatılsa 15 kagit birakabilme ihtimalini beğendim.Kluivertin neyini begendinde herifi istiyorsun?
üstat ağır ithamlarda bulunuyursun. ciddi değilim şaka yapıyorsun desen bile o etiket yapışıyor üstüme. ben sana hiç bu tarz şeyler yapmadım. hoş değilTamam len birsey demiyorum gidiyorum ben rahatla
beni engelledin miyapman guzum
Senin kuş olduğuna kimse inanmaz herhalde. O amaçla söylemedim zaten aklıma bile gelmedi.üstat ağır ithamlarda bulunuyursun. ciddi değilim şaka yapıyorsun desen bile o etiket yapışıyor üstüme. ben sana hiç bu tarz şeyler yapmadım. hoş değil
Senin kuş olduğuna kimse inanmaz herhalde. O amaçla söylemedim zaten aklıma bile gelmedi.

6 pastan gol atamayan topçularımız sağ olsunAslında geçen sene Avrupa’da başarılı olup imajımızı düzeltmiştik.
Ligde kötü giderken en azından Ziraat Kupası’nı alıp yine Avrupa’da olsaydık bazı transferlerde daha ikna edici olabilirdik.
Sen niye yırtık dondan çıkar gibi çıkıyorsun ortayaNiye ortalığı karıştırıyorsun lan zevksiz herif
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
höstSami fenerlimiymis???
Mapustan cikar cikmaz höstmu diyorsun CAN? Kogus dostlugu bu kadarmis demekki
arkadaşlarMapustan cikar cikmaz höstmu diyorsun CAN? Kogus dostlugu bu kadarmis demekki