Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ümraniye maçında iyidik, o oyunu 25 dk oynasan karşında duramaz kimse.

Erken gol bulma odaklı oyuna dönmek lazım, maalesef Akbaba çok bozdu takımı 3 maçta da.

Okan da fark yaratmalı tabii, Ümraniye, Giresun hocaları fark yaratıyor.

Eger okan iyi bir hocaysa 3 4 haftaya yavas yavas dogaclama bir baski degil (umraniyede ki gibi) tamamen kurgulanmis bir baski gormeliyiz

2011de ft hoca ilk 10 hafta baya zorlandi ama yavas yavas o kurgulanmis baskinin kesitlerini izliyorduk

Fener maciyla zincirlerimizi kirip yuruduk gittik

O zincirde dogru futbolcu secimiydi emre colak ve enginin kanat/orta oynamasiyla kirildi

fikstürü de yeneceksin
bu sezonki kadar rakiplere dikkat ettiğim bi sezon bası olmadı.ama bundan sonra maclarını takip edeceğimi sanmıyorum.kasımpaşa ve karagumruk yeter dedirtti.

2015te bjk iyi top oynadı,denk geldiğimde bunu görüyodum.2018de basaksehir takip ettim mecburen.2019da da basaksehir-kayseri macı izledim

bunu açarak.benim totemlerim tutar

Eger okan iyi bir hocaysa 3 4 haftaya yavas yavas dogaclama bir baski degil (umraniyede ki gibi) tamamen kurgulanmis bir baski gormeliyiz

2011de ft hoca ilk 10 hafta baya zorlandi ama yavas yavas o kurgulanmis baskinin kesitlerini izliyorduk

Fener maciyla zincirlerimizi kirip yuruduk gittik

O zincirde dogru futbolcu secimiydi emre colak ve enginin kanat/orta oynamasiyla kirildi

okanın sorunu oyuncu seçiminden çok oyuncu rolleri ile alakalı

mesela burada tartışıldı kerem mi pvayı pva mı keremi bozuyor diye

bence ikisini de okan bozuyor çünkü ikisine de doğru roller vermiyor

hatta rol vermiyor gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt