Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır vargastan daha iyisi gerekir dedin ya ben de bu açıdan bakarsak bu mevkilere de daha iyi topcuların gelmesi gerektiğini belirtmek istedim mesele sayıyla alakalı değil kalite..
Sen sadece hücum için özel bir oyuncu istiyorum dersen anlarim o spesifik bir istek..
Reis vargasla ayni ayarda ama bize daha lazim olan bir profilde bir topcu alirsak daha iyi olabilir bizim acimizdan. Vargastan daha iyi topcu derken bunu kastetmistim ama tam ifade edemedim kendimi.

Suan takimda hiz sorunu var bence bu buyuk problem. Vargas gelse de devam edecegi kanisindayim. Takim temposuz statik atletizm acisindan dusuk topcularla dolu

Bize Baros tipi ve Elmandar tipi birer santrafor, Keita veya Ribery tipi bir kanat, Song tipi ve Marcao tipi birer stoper, Sneijder veya Lincoln tipi bir 10 numara, Hakan Ünsal gibi bir sol bek lazım.

--------------Okan----------------
Dubois--Song--Marcao--H.Ünsal
-------------Torriera---------------
-------------Oliviera---------------
Yunus-------Lincoln--------Ribery
--------------Baros----------------

-------------Muslera--------------
Boey--Emin--A.kerim--Kazımcan
---------Midtsjö--Hamza---------
Keita--Mertens/E.Akbaba--Kerem
-------Elmander/Seferovic--------
Emre akbaba çok iyi olmuş tam oturmuş oraya 😁

Ya abi bu isin bir ortasi var

Takimin en az 8 tane NET adami olmasi lazim

Geri kalanida genclerden potansiyelli topculardan olusmasi lazim

Niye bunun ortasini bulamiyorsunuz (lafim deniz kardese)

NET adamlarini aldin simdide genc adamlarini alacaksin

Bunu fuzyon edeceksin

NET adam istiyorsun diye genc dusmani olmuyorsun
Bir takim komple 21lik citirlardan olustugunda gecen sene neler yasandigini herkes gordu
Hocam ben de sizin gibi düşünüyorum ne hepsi genç ne hepsi 30 üstü

Boey iki maçtır takımın en iyisi. İdman eksiğine rağmen müthiş özveriyle harika iki maç oynadı. Böyle devam ederse Dubois'ten formayı alabilir.
Boey en iyisi falan değil ya. Adamın tek yaptığı defansif olarak zaafiyet yaratmaması. Onun dışında hücumda çok yetersiz. Oyunu açamamızın sebeplerinden biri de kendisinin hücumda çok yetersiz kalması. Dubois tekniği sayesinde rahat keser Boey'i. Pas tekniği, hücum katkısı falan gayet iyidir Dubois'in.

Belki maasla kafasi celinir diyecegim de Serie A dururken bizim lige gelecek kadar aptal degildir herhalde
Torinoda zima sakat diger stoperlerden de memnun degiller sanirim. Ajaxtan schuursi bitirmek uzereler yanina da bunu cekecekler oyle gozukuyor. Bremerden gelen para da var zorlanmazlar.

Verona casaleyi yolladi onun yerine istiyor sanirim. Onlarda da para vardir.

Torinoda zima sakat diger stoperlerden de memnun degiller sanirim. Ajaxtan schuursi bitirmek uzereler yanina da bunu cekecekler oyle gozukuyor. Bremerden gelen para da var zorlanmazlar.

Verona casaleyi yolladi onun yerine istiyor sanirim. Onlarda da para vardir.
Torino'nun asil hedefi baska olup bunu yedekte bekletmiyolarsa Torino alir net

Gomis’i şutlayıp Dzyuba’yı biz alsak yav. 5 yaş gençleşiriz. Herif daha geçen sezon 13 gol 10 asist yapmış
Bunu birkaç kez aynı şekilde yazmıştım. Seferoviç le birlikte de oynardı, yerine de...
Hatta Mertens yerine Dzyuba alınabilirdi, çok daha düşük maliyetle ve bir de 10 numara alınırdı...Mertens, tek forvet pek oynayamayacağı için planlama iyice zorlaşıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt