Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.231
- 21.139
- 1.848
Kanat ve ofansif ortasaha oyuncusu almak gerekiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah Allah almasa şikayet etmezmi anlamadım valla. Yani almayan adam imaj hakkı için mi şikayet eder fesih bedeli için mialmadı parasını![]()
Belli olmaz . Asil koptu 1 sene yok dondugunde de 30 yasinda olacakYok yav adamlarin yeni aldigi stoper sakatlandi ucuz yollu birini alirlar gibi
Verirler mi 20Belli olmaz . Asil koptu 1 sene yok dondugunde de 30 yasinda olacak
Hocam bende farkındayım bundan sonra tüm maçlara fenere oynayacağım iddiada kaybederse de sevinirim kazanırsa para kazanırım.Ya maçlarında hakemler dedektör gibi bişey bulsamda hemen versem lehine gibi. Ümraniye maçında kırmızı görse fener yenilcekti. Henüz gol atmamisken kırmızılık hareketi var. Sarı ile geçiştirdi. Var zaten aleyhte Yok bunlara. Bizde olsa milim milim inceler kırmızıyı verirlerdi. Hakemler bizim maclarda sarı kart ellerinde geziyo. E bunları gören herkes rotasyonun önemini anlıyo. Yok abi biz hakemleri yenmeden şampiyon olamayız. Düzen kurulmuş yine üst üste koyup olmazsak yapmayacaklar. İdda da boşuna mı en yüksek oranı bize verdiler. Salak değiller yani
VermezlerVerirler mi 20
baskete enisi getirdik futbolda girişimler mevcut
Ulan senin imajin mi var yorrent
O zman baska kapiyaVermezler
bordoda oynuyor, hücumlarımıza hareketli,lik getirecek bir isimO kim?
musleranın sözleşmesi bitmeden de zor gibi, ben artık bıraktım zaten yerli kaleci hayaliniyerli kaleci adamları öyle bir rahatlatıyor ki 12 senedir 1 tane bile bulamadık oraya. Muslera'nın posasını çıkardık hala kalede.
Albert Penis hakkinda ki düsüncelerinVilla en son Luyi'yi istiyordu sonrası malum. Umarım aynısını yaşamayız.
Zenci baris alper gibi duruyorAlbert Penis hakkinda ki düsüncelerin
İyi, gelirse seni susturmuş oluruz. Hem patlayıcı hem dribblingci adam.Albert Penis hakkinda ki düsüncelerin
kemalin sisman ses tonunu nasil normal seviyeye cekebiliriz üstat, doldur bosaltta beni cok yoruyorİyi, gelirse seni susturmuş oluruz. Hem patlayıcı hem dribblingci adam.