Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nie kingpay mertens 35te geliorsa onlar da o yaşlarda bize mühim katkılar sunmaz mı

Mertens'in şu an ki performansı da ikisinden genel olarak iyi ama.

İlkay'ı beğeniyorum hala ama seneye geliyorsa gelsin o zaman 33 yaşında iken.

Hakan ise 2024'te serbest kalıyor. 30'undan sonra serbest düşüş yaşayacağını düşünüyorum kendisinin.

Bir de 1 seneye yabancı sınırı kalkar zaten ona çok da gerek yok.

Sa

Bu nöbetten de bir şey çıkmaz

Beklentilerinizi minimize etmenizi öneririm

Bu arada eğer Nelsson gidecekse ondan iyisini almaya çalışmak lazım.

Tecrübeli ama performansı olan bir stoper almak mantıklı olabilir.

Abdulkerim'i yedeğe çekecek stoper hamlesi zor görünüyor. O zaman onu tam tamamlayacak stoper şart.

Ya da Nelsson'u tutup alternatif alacağız Olsen o zaman mantıklı.

Nelsson yerine almak ise bence en mantıksızı satışı gerçekleşecekse.

Reisler şöyle bir haber var
Sezon sonu yaptığı açıklama sanki veda mesajıymış biz o zaman öyle düşünmemiştik.
Hayırlısı olsun kendide gitmek istiyor heralde iki haftalik performansi da ortada.

Nelssonun yaptigi tek iyi is var oda sIkIsmIs savunmada kafa toplari cikarmak, pesinden aglanacak futbolcu degil. Hele antalya macinda bi calim yedi rakip sonunu getiremedi. Böyle beli kirilcak calimlar yiyebiliyor. 18m€ getirirse güzel olur. Sorun su yinede bi standarti var gelen oyuncu yerini doldurabikecek mi?

vira bismillah.
lanet 16. nöbetin sonuna gelmiş bulunmaktayiz. o nöbeti açan arkadasın başta elini ayağını olmak üzere tüm vücudunu özenle yıkamasını tavsiye ederim. yeni nöbet konusunun camiamıza ve forumumuza hayirli olmasını temenni ederim. yapılacak transferlerin ismininin değil, verimliliği yüksek oyuncuların alınmasını, geçmiş nöbetlerde alınmışlarında bir an evvel takıma uyum sağlayip güzel skorlarla yaratacağımız enerji ile sezonu champ bitirme temennisiylen... hepinizi kucaklıyor ve selamlıyorum.

by danyal sundu.

yaa Allahh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt