Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayir bu erden timur farkinda degilmi bu herif 6 ay sonra italyaya donmek istiyorum diye tutturacak

Futbolculugundsn degil mentali sikinti

Biz ztn mental sorunlu forvetlerden cektik su haldeyiz diagnedir, mmdir

Belotti elzem bir transfer gibi görünüyor sefer beni 2 maçta çok büyük hayal kırıklığına uğrattı halbuki hazirlik maçlarında gayet iyiydi..
Ben forvetin sirf gol atmasını da beklemiyorum ama sırtı dönük oyunu falan da zayıf gibi rakip stoperler ezdi geçti 2 maçta.. Bir de ağır olursun da kardeşim bu kadar ağır da olunmaz ki fenerin tşk geçilen stoperi bunun yanında usain bolt gibi ..
Seferovic gomisle sezon bitmez forvet konusunda biraz ağırdan alabiliriz diyordum da şu 2 maç iyi bir forvet daha almamız gerektigini gösterdi..

Italya turkiyenin daha modern daha avrupai olani

Elin almani iskandinavi belcikalisi tabii gelip begenir soguk ulkeden gelip cennete giriyor birde neredeyse sinirsiz harcama limitiyle (kendi birimlerine gore) ozam turkiye cennet

Amaaaaaa bi italyana, bi ispanyola tryi satamazsin tereciye tere satmak gibi
Onlarinda 24 saat yasayan sehirleri var bizim gibi

Ümraniye'ye de yenilirsek Okan'a bir şey olmaz ama taraftar iyi gün taraftarı olmakla suçlanır tabii burada hala dert edip yazan olursa benzer süreçleri

Nasıl yenildigimiz de önemli 10 pozisyona girer atamazsin eyvallah ama Giresun maçı gibi yenilirsek suyu ısınmaya başlar
Valla ben en son öyle yenildigimiz maç Gençlerbirliği hatırlıyorum daha fi tarihinde maalesef hakkıyla yeniliyoruz

Defansa tecrübeli biri sart ismi gecenler beni tatmin etmiyo o bölgeye olmus biri lazim nelsson dan bagimsiz liderlik yapacak biri olmali.boateng bitmis deniliyo ama aynisi popescu icinde söyleniyodu tecrübesi bile yeter bence türkiye ligi icin.bitik denilen ömer toprak bile harikalar yaratti bizim macta sahanin en iyisiydi
Yav ne boatengi saçmalamayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt