Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Hocanin futbol dağarcığının bu kadar dar olabileceğine inanmak istemiyorum hala Giresun maçında kaldım.. Antalya maçında 10 dkligina denedigin şeyi Giresun karşısında üstelik doğru dürüst kaleye gidemezken 45 dk denemek akıl mantık dışı..
Begenmedigi Oliveira neredeyse tüm ataklarının başlangıç pasını veren kişi.. Akbabayi çıkarır Oliveirayi öne atıp Toreira-Midso yaparsın.. Aklı havalarda olan keremi çıkarıp mertensi koyarsın.. İlla maç gidiyor diye derdin varsa yapacakların en basit bunlar .. Hadi seferi de beğenmedin Gomisi al koy yerine..
K.bakmayin banlı olduğum için içimde ukte kaldı aynı konuyu ısıtıp duruyorum ama Okanin sıkıntıyı daima en ileride bulmasi beni cidden korkutuyor.. Hadi onu geçtim bambaşka bir takımda basaksehirde yaptığıni yapmaya çalışıyor umarım bu 2 maç bir deneme sürecidir ..

Pres yiyorsan geri pas atani falakaya yatiracaksin bundan sonra.
Bu kaçıncı böyle yediğimiz gol sayamadim

Abdülkerim gamsız bir herif saha içerisinde vücut hareketlerinden belli ediyor.. Adam top sürerken sonsuzluğa doğru sürükleniyor sanki Marcao gibi duracağı pas atacağı yeri bilemiyor.. O gol tamamen gamsizliginin gereksiz özgüvenini eseri.

Okan Hocanin futbol dağarcığının bu kadar dar olabileceğine inanmak istemiyorum hala Giresun maçında kaldım.. Antalya maçında 10 dkligina denedigin şeyi Giresun karşısında üstelik doğru dürüst kaleye gidemezken 45 dk denemek akıl mantık dışı..
Begenmedigi Oliveira neredeyse tüm ataklarının başlangıç pasını veren kişi.. Akbabayi çıkarır Oliveirayi öne atıp Toreira-Midso yaparsın.. Aklı havalarda olan keremi çıkarıp mertensi koyarsın.. İlla maç gidiyor diye derdin varsa yapacakların en basit bunlar .. Hadi seferi de beğenmedin Gomisi al koy yerine..
K.bakmayin banlı olduğum için içimde ukte kaldı aynı konuyu ısıtıp duruyorum ama Okanin sıkıntıyı daima en ileride bulmasi beni cidden korkutuyor.. Hadi onu geçtim bambaşka bir takımda basaksehirde yaptığıni yapmaya çalışıyor umarım bu 2 maç bir deneme sürecidir ..
hamle yapana kadar mevsim gecmiyor, bu pozitif ama yaptigi hamleler dogru dürüst etki etmedi
ilk yarida kötü oynayan 4 oyuncu var idi:

1 kerem
2 akbaba
3 aanholt
4 seferovic

yedekte kazimcan hamza baris gomis mertens torreira emrek olmak üzere toplam 7 hamle oyuncusu vardi. 5ini dogru zamanda alsa kazanabilirdik belki de. aanholt ne zaman cikti? kerem ve seferovic maci tamamladi. kötülerden sadece akbaba vaktinde kenara alindi.

sorun oliveira mico ikilisinde degildi ama gomis'i alinca mecbur kaldi orta sahayi dagitmaya

2019 2020 için diorsan doğru dion ama diğer sezonlar için o sözleri etmesi normaldi
Daha geçen yıl yaşlı kadrodan dert yanıp artık geçmişe yatırım yapmayacağız diyerek gençlerle doldurdu kadroyu ,devre arası gelmeden selçuk basın toplantısında hocamla konuştuk gelişemiyorsak değişecez dedi yine ocağı işaret ettiler. Ft nin fiilen hocalığı biteli yıllar oldu efsanesine zarar veriyor uzattıkça. Bidaha gelirse bu sefer yuhalanarak gider ve böylesi çok kötü olur.

akbaba hususunda maç içinde bişi farkettim ilerede pıres yaparken pas açılarını iyi kapatıyor baya hareketli ve akıllı bi şekilde rakibi hataya zorluyor 2. yarı bunun da efekti oldu sanırsam.
rakip kaleden ne kadar uzak olursa o kadar etkisiz ve küfürlük top oynuyor akbaba
fatih hocadan daha ofansif kullansa da ceza sahasinda yeterince destek verecek sekilde kullanmiyor izlenimi aldim

Giggsin kafasında siyah sac kalmamış dedeme dönmüş ne giggsi. Terimle yan yana gelse giggs için ter ime baban mı derler. baya baya mehmet yıldız herif.

hamle yapana kadar mevsim gecmiyor, bu pozitif ama yaptigi hamleler dogru dürüst etki etmedi
ilk yarida kötü oynayan 4 oyuncu var idi:

1 kerem
2 akbaba
3 aanholt
4 seferovic

yedekte kazimcan hamza baris gomis mertens torreira emrek olmak üzere toplam 7 hamle oyuncusu vardi. 5ini dogru zamanda alsa kazanabilirdik belki de. aanholt ne zaman cikti? kerem ve seferovic maci tamamladi. kötülerden sadece akbaba vaktinde kenara alindi.

sorun oliveira mico ikilisinde degildi ama gomis'i alinca mecbur kaldi orta sahayi dagitmaya

Bu ülkede skor yorumculuğu yapılıyor forumda da benzer durum var maalesef..Antalya maçında da gomis-sefer yapması mantıklı degildi ki orada tutunca bir anda müthiş taktisyen ilan edildi.. Ligin en dişli takımlarından biriyle oynuyorsun rakip kaleyi ablukaya da almamissin sen tutup 2 tane ağır forvet alıyorsun maç 0-0ken.. Ayriyetten o maçta seferovicin yaptığı sey o kadar abartildi ki altı üstü vücut calimiyla topu alıp sağına bıraktı yani oynatan bir forvet diyoruz bir zahmet bu kadarını da yapsın..
Antalya maçı gerçekten şanslıydık Muslera çok kritik penaltı tuttu Giresun maçında da en azından yenilmeyi hak etmedik... Henüz yolun başındayız Antalya maçı 0 Giresun 3 puan olsa bu kadar yaygara kopmazdi muhtemelen..Bakalım görelim murf bazı cekincelerim var ama yangın çıkarmak için de çok erken ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt