Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha geçen yıl yaşlı kadrodan dert yanıp artık geçmişe yatırım yapmayacağız diyerek gençlerle doldurdu kadroyu ,devre arası gelmeden selçuk basın toplantısında hocamla konuştuk gelişemiyorsak değişecez dedi yine ocağı işaret ettiler. Ft nin fiilen hocalığı biteli yıllar oldu efsanesine zarar veriyor uzattıkça. Bidaha gelirse bu sefer yuhalanarak gider ve böylesi çok kötü olur.

geçen seneyi saymadım ztn onu bizzat sepetlenerek ödedi. yanlış hamleler yaptığı aşikar ztn. kendi ocak şubat işareti ettiği 19-20 ve 20-21 aklımda kalmış. 18-19de dedi mi hatırlamadım ama onda da forvetsiz girmiştik sezona o yüzden demiş olabilir.

akbaba hususunda maç içinde bişi farkettim ilerede pıres yaparken pas açılarını iyi kapatıyor baya hareketli ve akıllı bi şekilde rakibi hataya zorluyor 2. yarı bunun da efekti oldu sanırsam.

Bence hazırlık döneminde ovulurken bile tek iyi yaptığı şey buydu bizim için maximum yedek olur bu çocuk son yarım saat alinabilir

Bu ülkede skor yorumculuğu yapılıyor forumda da benzer durum var maalesef..Antalya maçında da gomis-sefer yapması mantıklı degildi ki orada tutunca bir anda müthiş taktisyen ilan edildi.. Ligin en dişli takımlarından biriyle oynuyorsun rakip kaleyi ablukaya da almamissin sen tutup 2 tane ağır forvet alıyorsun maç 0-0ken.. Ayriyetten o maçta seferovicin yaptığı sey o kadar abartildi ki altı üstü vücut calimiyla topu alıp sağına bıraktı yani oynatan bir forvet diyoruz bir zahmet bu kadarını da yapsın..
Antalya maçı gerçekten şanslıydık Muslera çok kritik penaltı tuttu Giresun maçında da en azından yenilmeyi hak etmedik... Henüz yolun başındayız Antalya maçı 0 Giresun 3 puan olsa bu kadar yaygara kopmazdi muhtemelen..Bakalım görelim murf bazı cekincelerim var ama yangın çıkarmak için de çok erken ..
antalya ve giresun maclarinda verilmeyen penaltilarimizi unutmamak gerekir. bizim oyuncular, teknik ekip ve taraftar hala silik ve kabullenmis görünüyor. hakemleri baski altina alip VAR monitörüne gönderemiyoruz. harcama yapildi, 7-8 oyuncu geldi ama eksik yönlerimiz net olarak hala var. maca aslinda okadar kötü baslamamistik ama gol gelmedi ve fizik olarak düstük.

1660572279450-png.173810

geçen seneyi saymadım ztn onu bizzat sepetlenerek ödedi. yanlış hamleler yaptığı aşikar ztn. kendi ocak şubat işareti ettiği 19-20 ve 20-21 aklımda kalmış. 18-19de dedi mi hatırlamadım ama onda da forvetsiz girmiştik sezona o yüzden demiş olabilir.
Yanlış hatırlamıyorsan son 3 sezonda düzenli olarak ocak temmuz dedi. Hatta millet artık dalga geçiyordu yeter bu kaçıncı oldu diye en son giderken de bi tane ocak lafını sallayıp gittiler. Necati geçen tv de bile hala devre arası kalsaydık şöyle böyle olurdu diyordu:asd:

antalya ve giresun maclarinda verilmeyen penaltilarimizi unutmamak gerekir. bizim oyuncular, teknik ekip ve taraftar hala silik ve kabullenmis görünüyor. hakemleri baski altina alip VAR monitörüne gönderemiyoruz. harcama yapildi, 7-8 oyuncu geldi ama eksik yönlerimiz net olarak hala var. maca aslinda okadar kötü baslamamistik ama gol gelmedi ve fizik olarak düstük.

Linç yemek istemiyorum ama ben Giresun maçında %100 penaltilik birşey görmedim .. Sadece emre akbabanin pozisyon için %49 penaltı diyebilirim..Toreiranin pozisyon fazla abartılıyor orada Toreira da taktı kolunu rakibe.. Ona çalındı buna çalındı kısmından bağımsız konuşuyorum aynısına şurada çalındı burada çalınmadı denebilir elbet bu benim şahsi gorusum

Linç yemek istemiyorum ama ben Giresun maçında %100 penaltilik birşey görmedim .. Sadece emre akbabanin pozisyon için %49 penaltı diyebilirim..Toreiranin pozisyon fazla abartılıyor orada Toreira da taktı kolunu rakibe.. Ona çalındı buna çalındı kısmından bağımsız konuşuyorum aynısını şurada çalındı burada çalınmadı denebilir elbet bu benim şahsi gorusum
akbaba'nin pozisyonuna penalti veririm (giresun)
serigo'nun pozisyonuna penalti veririm (antalya)

Avrupada 2 hafta kaldi malum listedekiler hala bosta

Linç yemek istemiyorum ama ben Giresun maçında %100 penaltilik birşey görmedim .. Sadece emre akbabanin pozisyon için %49 penaltı diyebilirim..Toreiranin pozisyon fazla abartılıyor orada Toreira da taktı kolunu rakibe.. Ona çalındı buna çalındı kısmından bağımsız konuşuyorum aynısına şurada çalındı burada çalınmadı denebilir elbet bu benim şahsi gorusum
ikisi de penalti degil

fenerin maçı kasımpasaylaymıs ordan bir eglence cıkmaz gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt