Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.817
- 109.655
- 4.878
@Emre Zeytinli gsye geçtiler mi 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 GS
2 fb
3 ts
4 başak
Tr Kupası GS
Hatay, istanbul, satışpasa, ankara gider.
Sen neredesin asilMasonum nerelerdeydin
30 milyon :red:
Profesyonel Futbolcu Jean Michael Seri ve kulübü Fulham Football Club Limited ile oyuncunun 2019-2020 sezonu için geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun kulübüne net 1.500.000 Euro tutarında geçici transfer ücreti ödenecektir. Yapılan anlaşmaya göre 01.06.2020 tarihine kadar Şirketimizin 18.000.000 Euro transfer bedeli karşılığında oyuncuyu satın alma opsiyonu bulunmaktadır.
Futbolcuya ise 2019-2020 futbol sezonu için net 2.800.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir.
Ulan bu hafta da bos geciyor o zaman
30 milyon :red:
Vallahi helal olsun üstat. Gün içinde bu mesajını okurken kendi kendime Yiğit'in ya hadi bi başlıklı videosundaki tepkiyi vermiştim ama cidden çıktı dediğin.Hayatimda ilk defa ilk sayfaya denk geldim
Kesin bugun fb 6 tane atar bizde en kotu topculari alir getiririz
Ümraniye maçı %100 bu olmalı.
Seneye 15 mio opsiyonla 1 yıl kiralık olarak bizdeYani sadece 1 sene kiralıyorlar. Satın almayacaklar. Niyetlerini baştan belli etmişler.
herkes kimin ne yaptıgını biliyor ama susuyor en buyuk susanlardan biride fatih hocaydıFatih Saraç denen serefsiz hedef tahtasina konmali
Yoksa kpasanin fb şikesi hep devam edecek!
İlk sayfa da değilsinHayatimda ilk defa ilk sayfaya denk geldim
Kesin bugun fb 6 tane atar bizde en kotu topculari alir getiririz