Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem'i satıp parayı CR7'ye gömmeliyiz. 1 yıllık 10m€ maaşa okeyse gelsin.

PR çalışması bile maaşını karşılar.

1660629475178.webp

Hagi Arif Hakan'dan sonraki en güçlü hücum hattıydı

Kewel Arda Lincoln Baros

Müthiş bir hücum hattıydı

ikinci Uefa kupasını almaya gidiyorduk

Resmen kendi yöneticilerimiz tarafından baltalandık

Meira'yı devre arasında sattılar

Lincoln'ü yedek bıraktırdılar

Skibbe'yi kovdular vesaire vesaire
Meirayı 5 m avro için satıp kupadan ettiler bizi pü

Israrla gelmek istemeyeni zorlamamak lazım. Belotti gelse de verimsiz olacaktır. Adam belli ki homesick. Jesus Navas da bunun gibiydi çok iyi topçu olmasına rağmen ülkesinden ayrılamıyordu.

Bu da saçma ama yani, her sene zam mı yapıcaz

Enflasyon farkı vermişiz sanırım. Bu sözleşmelerin pek hükmü kalmadı herhalde. 4 yıl-5 yıl ne diye imzalıyoruz ki? Her sene enflasyon oranında zam yapalım fakir topçularımıza. Belli ki taksitleri çok geçinemiyorlar. Ne iyi.

60 yıl önce oynanan oyunu oynayamıyor, benzer organizasyonları yapamıyoruz. Bindirmeler, kanattan ortalar, çizgiye inmeler, doğru yerde doğru paslaşmalar. 60 yıl geçmiş. Eşşeğe antrenman yaptırsak şu basit futbolu oynatabilirdik. İyice izlesin Kerem'i Yunus'u PVA'sı Boey'i, orta sahası osu busu. :sneaky:

Kaleci gelsin hemen başlasın.

Enflasyon farkı vermişiz sanırım. Bu sözleşmelerin pek hükmü kalmadı herhalde. 4 yıl-5 yıl ne diye imzalıyoruz ki? Her sene enflasyon oranında zam yapalım fakir topçularımıza. Belli ki taksitleri çok geçinemiyorlar. Ne iyi.
Evet abi kötü performans verince de, "ben bu sezon kötüydüm, maaşımı düşürün." dedikleri için her sezon zam yapmamızı bekliyorlar.

Başarı bonusu koyalım, güveniyorlarsa hakedip alsınlar.

Nasıl oynadı ki Alper

Bir kaç maç dışında yine rezildi

Bu adama güvenemezsin NET

Ne defansı var ne ofansı

Zarar etmeden kendinden kurtulabilirsek süper olur

Kazımcan'da en az onun kadar oynar

Buraya da scout genç bir sol bek bulabilirsek harika olur
Hayir, sezonun genelinde iyidi 10 uzerinden 8'lik oynadi. Zaten bu forumda Hakan Unsal sonrasi ben bir sol bek begenildigini gormedim (genel olarak). Kimi istiyorsunuz ki sol beke? Mendy falan mi alinsin, o bile gelse elestirelecek herkesin kafasinda muazzam ve kusursuz bir bek hayali var ama oyle bir oyuncu yok dunyada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt