- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
Kerem'i satıp parayı CR7'ye gömmeliyiz. 1 yıllık 10m€ maaşa okeyse gelsin.
PR çalışması bile maaşını karşılar.
PR çalışması bile maaşını karşılar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acil 3p lazimAcil transfer şov lazım.
mitzoyu yedek birakalimKerem'i satalım
mitzoyu yedek birakalim
( evet devami gelsin post by post)
Şimdi bizimkiler Kaanı alır yerli maaşı skalası iyice artar.Kerem'e geçen sene 1 m euro verildi, bu sene de A.kerim'e işte.
Şu an maaşlar şişmediyse yerlilerinki TL diye zaten, onlara da öyle 1-2 m euro verirlerse sene sonu 1 milyar lira zarar açıklarız.
ahenki bozma devam ettir
toreğra b takıma !!!mitzoyu yedek birakalim
( evet devami gelsin post by post)
Meirayı 5 m avro için satıp kupadan ettiler bizi püHagi Arif Hakan'dan sonraki en güçlü hücum hattıydı
Kewel Arda Lincoln Baros
Müthiş bir hücum hattıydı
ikinci Uefa kupasını almaya gidiyorduk
Resmen kendi yöneticilerimiz tarafından baltalandık
Meira'yı devre arasında sattılar
Lincoln'ü yedek bıraktırdılar
Skibbe'yi kovdular vesaire vesaire
Bu da saçma ama yani, her sene zam mı yapıcaz
60 yıl önce oynanan oyunu oynayamıyor, benzer organizasyonları yapamıyoruz. Bindirmeler, kanattan ortalar, çizgiye inmeler, doğru yerde doğru paslaşmalar. 60 yıl geçmiş. Eşşeğe antrenman yaptırsak şu basit futbolu oynatabilirdik. İyice izlesin Kerem'i Yunus'u PVA'sı Boey'i, orta sahası osu busu.![]()
Evet abi kötü performans verince de, "ben bu sezon kötüydüm, maaşımı düşürün." dedikleri için her sezon zam yapmamızı bekliyorlar.Enflasyon farkı vermişiz sanırım. Bu sözleşmelerin pek hükmü kalmadı herhalde. 4 yıl-5 yıl ne diye imzalıyoruz ki? Her sene enflasyon oranında zam yapalım fakir topçularımıza. Belli ki taksitleri çok geçinemiyorlar. Ne iyi.
şöyle bi topçu lazım
Hayir, sezonun genelinde iyidi 10 uzerinden 8'lik oynadi. Zaten bu forumda Hakan Unsal sonrasi ben bir sol bek begenildigini gormedim (genel olarak). Kimi istiyorsunuz ki sol beke? Mendy falan mi alinsin, o bile gelse elestirelecek herkesin kafasinda muazzam ve kusursuz bir bek hayali var ama oyle bir oyuncu yok dunyada.Nasıl oynadı ki Alper
Bir kaç maç dışında yine rezildi
Bu adama güvenemezsin NET
Ne defansı var ne ofansı
Zarar etmeden kendinden kurtulabilirsek süper olur
Kazımcan'da en az onun kadar oynar
Buraya da scout genç bir sol bek bulabilirsek harika olur