- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Verin 25i alın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet abi kötü performans verince de, "ben bu sezon kötüydüm, maaşımı düşürün." dedikleri için her sezon zam yapmamızı bekliyorlar.
Başarı bonusu koyalım, güveniyorlarsa hakedip alsınlar.
Kur korumalı ne yav direk dolar yap sözleşmeyiYerlilere kur korumalı sözleşme yapsınlar oldu olacak. Bu ne böyle her sene yenilenir mi yav.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Yerli ve milli ekonomi çizgimizi bozdurma renktaşKur korumalı ne yav direk dolar yap sözleşmeyi

Kafadan kontak Sevilla
Denayer menayer deyip bizi tufaya getirecek
Oyunculara burasının bir gelişim merkezi olduğu yaklaşımını verebilsek aslında hedef kendilerini geliştirip, katkı vermek dolayısıyla Avrupa olur.Belki Türk oyuncular TL ile sözleşme yapmak zorunda oldukları için içeriden söz alıyorlardır. Başka bir açıklama bulmak zor. Diğer takımlarda yaşanıyor mu bu saçma durum Keramettin? Her yıl maaş mı iyileştireceğiz biraz parlayan Türk vatandaşı topçularımıza?
Emre Mor ve Onyekuru bu yaz transfer sezonunda transfer oldular takımlarına. Hadi Emre ile daha önceden görüşüldü vs desek Onyekuru'yu almak isteseler alırlardı. Bu arada Elmas yönetimi konusunda haklısın. Bu yönetim olsaydı daha da iyi olurduk diye düşünüyorum. Vizyonsuzlukları ile takımı geriye götürdükleri doğrudur.Burak elmas yönetimi malesef takımı 5 sene geriye götürdü
adam gibi bir tane transferleri yok
şimdiki yönetim 1 senedir görevde olsaydı ihtiyacımız olan emre mor,onyekuru ve hakan veya ilkay vs gelmişti ve defans 4 lüsü oturmuştu
Hakan Çalhanoğlu uzak dursun. Hiç istemiyorum gelmesini.Burak elmas yönetimi malesef takımı 5 sene geriye götürdü
şimdiki yönetim 1 senedir görevde olsaydı ihtiyacımız olan emre mor,onyekuru ve hakan veya ilkay vs gelmişti ve defans 4 lüsü oturmuştu
isimlere takılmayın benim söylemek istediğim vizyon ve takım planlamasıHakan Çalhanoğlu uzak dursun. Hiç istemiyorum gelmesini.
emre mor içinde hayıflanmazsın be renktaşBurak elmas yönetimi malesef takımı 5 sene geriye götürdü
tdmiz de jesus olurduBurak elmas yönetimi malesef takımı 5 sene geriye götürdü