Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerlilere kur korumalı sözleşme yapsınlar oldu olacak. Bu ne böyle her sene yenilenir mi yav.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Evet abi kötü performans verince de, "ben bu sezon kötüydüm, maaşımı düşürün." dedikleri için her sezon zam yapmamızı bekliyorlar.

Başarı bonusu koyalım, güveniyorlarsa hakedip alsınlar.

Belki Türk oyuncular TL ile sözleşme yapmak zorunda oldukları için içeriden söz alıyorlardır. Başka bir açıklama bulmak zor. Diğer takımlarda yaşanıyor mu bu saçma durum Keramettin? Her yıl maaş mı iyileştireceğiz biraz parlayan Türk vatandaşı topçularımıza?

Maaş konusunda her sene zam cidden olayı tavize götürüyor.

9 Milyon TL yabancılara verilen para göz önüne alınınca az gerçekten.

Ama sorun yabancıya o paraları vermekte zaten.

Futbolcular biraz paranın kokusunu alınca fazlasını istiyor hemen.

Verirsen bu sefer herkese vermek zorunda kalırsın.

Yunus'a şimdi atıyorum senelik 10 vereceksek, Kerem 18-19 Milyon olursa ona da vermen gerekir.

O yüzden baz ücreti düşük oynamaya bağlı sözleşmeler daha mantıklı geliyor eskiden beri bana.

EDIT: Hatta daha da ileriye gidelim. Avrupa'da olunan sene ile olmayan seneye göre bile maaş değişebilir.

ÖRNEK:

Baz Maaş: 8 Milyon TL
Avrupa Ligi Katılım: 500.000 TL
Avrupa Ligi Üst Tur: +1 Milyon TL
CL Katılım: 2 Milyon TL
CL Üst Tur: +2 Milyon TL
Lig Şampiyonluk: 1 Milyon TL

Maç başı ücret yerine bu şekilde olabilir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Belki Türk oyuncular TL ile sözleşme yapmak zorunda oldukları için içeriden söz alıyorlardır. Başka bir açıklama bulmak zor. Diğer takımlarda yaşanıyor mu bu saçma durum Keramettin? Her yıl maaş mı iyileştireceğiz biraz parlayan Türk vatandaşı topçularımıza?
Oyunculara burasının bir gelişim merkezi olduğu yaklaşımını verebilsek aslında hedef kendilerini geliştirip, katkı vermek dolayısıyla Avrupa olur.

Güncelde biz parayla tatmin edebiliyoruz ancak, Avrupa başarısı da olmayınca alacakları paraya bakıyorlar.

Maalesef futbolun tutkusu ve albenisi artık pek kalmadı gibi gözüküyor.

Diğer takımlar katı bu konularda ama Beşiktaş daha yeni Emirhan'ı kaybetti maaş konusundan dolayı. Bir de bizim muhabirler hemen haber yapıp, gündeme taşıyor.

Burak elmas yönetimi malesef takımı 5 sene geriye götürdü
adam gibi bir tane transferleri yok
şimdiki yönetim 1 senedir görevde olsaydı ihtiyacımız olan emre mor,onyekuru ve hakan veya ilkay vs gelmişti ve defans 4 lüsü oturmuştu

Ben kendimi koyuyorum şimdi bu oyuncuların yerine. Görevimi yapıyorum yıllardır. Sonra birisini işe alıyorlar ve benden fazla maaş verdiklerini öğreniyorum. Moralim motivasyonum bozulur şahsen. Şimdi bahsi geçen oyuncu Kerem ya da Yunus. Futbol düzeni içerisinde zaten düşük maaş alırken bir de yeni gelen oyuncular kendilerinin 2-3 katı maaşa geliyorlar. Doğaldır morallerinin bozulması. Çocuklar milli takıma kadar yükselmişler. diğer büyüklerde yedekte bekleyen yerli oyuncuların bile çok daha fazla maaş aldıklarını görüyorlar bu çocuklar.

şimdiki yönetim 1 senedir görevde olsaydı ihtiyacımız olan emre mor,onyekuru ve hakan veya ilkay vs gelmişti ve defans 4 lüsü oturmuştu
Emre Mor ve Onyekuru bu yaz transfer sezonunda transfer oldular takımlarına. Hadi Emre ile daha önceden görüşüldü vs desek Onyekuru'yu almak isteseler alırlardı. Bu arada Elmas yönetimi konusunda haklısın. Bu yönetim olsaydı daha da iyi olurduk diye düşünüyorum. Vizyonsuzlukları ile takımı geriye götürdükleri doğrudur.

Hakan Çalhanoğlu uzak dursun. Hiç istemiyorum gelmesini.

emre mor içinde hayıflanmazsın be renktaş

balonun önde gideni

tdmiz de jesus olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt