Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nellson'un kalması lazım bu sene için.

Satarsak gelecek sene satış yapıp takım kurabileceğimiz oyuncu sayısı azalıyor oldukça.

+3 için hamle yapacaksak eğer muhakkak satış potansiyeli olan gençler alınmalı.

Gomis-37
Muslera-36
Mertens-35
Aanholt-32
Seferovic-30
Omar-31
Oliveira-30
Midtsjo-29
Dubois-28
Luyindama-28
Torreira-26
Cicaldau-25
Nelsson-24
Boey-22

Omar, Luyindama ve Cicaldau'dan çıkıp 30+ alırsak kadro iyice yaşlanacak.

22-27 yaş arası isimler kadroya dahil edilip, maaş performans dengesi oturtulmalı.

ANK patladı galiba, Hanche-Olsen’i bitirmişti cumartesi…

HY haber alamıyordu zaten bir süredir, Grillitsch’ten beri

Nevzatta öyle eskisi kadar net konuşamıyor o da kurudu gibi

Ya dün geceki kpasa yi bizim mahalle takımı bile yenerdi. Çok takildiniz bu olaya. Geçen hafta 11-11 basaktan 4 yemiş bu haftada saçma sapan kadro ile 16. Dakikada 10 kişi kalmış takım. Gayet normaldi. Hafta içi wien hafta sonu da adana koyunca bunlara dalga geçmeye başlarsiniz yine dert etmeyin bu kadar boş gerçekten.
Bizim bir kaç eksik kaldı tamamlanınca birde takım oturunca siz onların yaşadıkları korkuları izleyin. Tek büyük sorun hakemler. Özellikle Var.. Gerisi önemsiz..

Yav mm ile oynadı ortalar dağlara taslara
Sonra gomis geldi ortalar dağlara taşlara
Seferoviç getirildi ortalar dağlar taşlara
Bu boyle olmayacak denildi seferoviç ve gomisi aynı anda sahaya koydular lan içeride 2 adam varken yine topu adamla buluşturamıyoe herif. He kerem zaten orta açmasını da engelleyen oyuncu kerem.
Haaland getirelim abime kendi pozisyonunu yaratıp pva'ya istatistik kastırsın.

Adamın tüm kariyerinde asist sayısı
P.l -> 15
Eredivise -> 7
ingiltere 2 -> 2
Tsl-> 2 (37 maç) +1 diger resmi müsabakalar

Mariano'nun istatistikleri şöyle
Bordeaux ->13
A.minero ->11
Sevilla ->9
Galatasaray ->16(84 maç)
Fluminense ->21

Pva'yı ilah etmeye gerek yok kasları var diye öveceksek gitsin 500 metre koşucusu olsun.
Sol bekten oyun kuramiyorsun ker gelip topu alıyor bak bak pva kaçacak ona atacakmışız sonra kaptırıyormuşuz pvs beyimiz uf oluyor yoruluyormuş. Lan pva'nin yapması gereken şeyi kerem gelip yapıyor sorun burası zaten keremi kontradan pozisyona sokup pas sistemine sokmayacaksın direkt önüne top atacaksın geniş alanda çalımını atıp skor yapacak.

Ben kendimi koyuyorum şimdi bu oyuncuların yerine. Görevimi yapıyorum yıllardır. Sonra birisini işe alıyorlar ve benden fazla maaş verdiklerini öğreniyorum. Moralim motivasyonum bozulur şahsen. Şimdi bahsi geçen oyuncu Kerem ya da Yunus. Futbol düzeni içerisinde zaten düşük maaş alırken bir de yeni gelen oyuncular kendilerinin 2-3 katı maaşa geliyorlar. Doğaldır morallerinin bozulması. Çocuklar milli takıma kadar yükselmişler. diğer büyüklerde yedekte bekleyen yerli oyuncuların bile çok daha fazla maaş aldıklarını görüyorlar bu çocuklar.
Yedekte bekleyip daha çok alan yerli kim diğer takımlarda?

Ee herkes olmuş oyuncu istiyor. Yunus 22, Kerem 23 yaşında, Porto ile yıllarca ŞL oynamış Oliveira, Avrupa yokken senden niye daha az maaş isteyip gelsin, Porto'da aynı maaşı alıyordu. Diğerleri için de geçerli bu.

Keremle Yunus da ŞL seviyesinde top oynasın, giderler, maaşları da yükselir. Gelen adamların hepsi ŞL seviyesinde oyuncular ve Keremle Yunusun yaşlarındayken muhtemelen 300-400 bin euroya oynuyorlardı.

isimlere takılmayın benim söylemek istediğim vizyon ve takım planlaması
örnek vericek olursak duran top olayı frikik vs bunlar artık maç kazandıran unsurlar
Ben önceki yönetimle ilgili bu kadar kötü düşünmüyorum.

1- Nelsson'u 3-4 sene taksitle aldılar. Bir sezonda fiyatını 3'e katladı.
2- Morutan'ı deli gibi biz de istedik. Bence çok da uygun fiyata 3m Euro'ya aldılar.
3- Boey'i 1m Euro'ya aldılar. Sakatlanmasaydı müthiş işler yapıyordu. Ben hala umutluyum. Kesinlikle 4-5m Euro üzerine satılacaktır gideceği zamanda.
4- Cicaldau'da patladılar. Sonuçta bir transfer döneminde tüm transferler tutacak diye bir kural yok.
5- Terim'i göndermeleri doğru zamanda yapılmış doğru bir hamleydi bence. Torrent'i getirmeleri de bir o kadar yanlıştı ama bence Torrent'i sezon sonuna kadar idare etsin diye getirdiler. Sezon sonunda iyi bir yabancı hoca bakacaklardı. Belki de hazırdı İsmi.
6- Luis Campos ile anlaşmaları en önemli hamleleriydi. Campos hem eldeki oyuncuların daha yüksek ücretlere gönderilmeleri hem de potansiyelli oyuncuların alınabilmeleri için çok kritikti. Bence yeni sezon hocasını da hazırlamıştı Campos. Campos olsaydı Marcao bu fiyatlara gitmezdi kesinlikle.
7- Gedson'un veya iyi orta sahaların alınmamasının ve Pulgar'ın idareten alınmasının nedeni, transferi sezon sonunda yeni gelecek hocaya yaptıracak olmalarıydı.

Burak Elmas başarısız mıydı? Başarısızdı ama bence acele edildi. Bir sezon daha fırsat verilmeliydi. Yapmak istediklerini yapacak fırsat verilmediği ve Genel Kurulda 22 saat'lik kumpas kurulduğu için Burak Elmas benim hafızamda kötü ve başarısız olarak kalmayacaktır.

Ee herkes olmuş oyuncu istiyor. Yunus 22, Kerem 23 yaşında, Porto ile yıllarca ŞL oynamış Oliveira, Avrupa yokken senden niye daha az maaş isteyip gelsin, Porto'da aynı maaşı alıyordu. Diğerleri için de geçerli bu.

Keremle Yunus da ŞL seviyesinde top oynasın, giderler, maaşları da yükselir. Gelen adamların hepsi ŞL seviyesinde oyuncular ve Keremle Yunusun yaşlarındayken muhtemelen 300-400 bin euroya oynuyorlardı.
Zaten Keremin sorununun para olduğunu düşünmüyorum. Zaten zam alicagini biliyo.
Biraz bencillik filan yaomaya başladı. Muhtemelen uyarılacak ve düzelecektir diye düşünüyorum. Gerisi tamamen katılıyorum. Aynen öyle şampiyonlar ligi seviyesinde oynasınlar gereği yapılır. Zaten henüz takım oturmadi. Birkaç eksikte var özellikle rotasyonda. Halledilirse sorun kalmaz. Kanada takviye olacak zaten. İsterse oynamasın bakalım :)

keremi sorunu bencillik yani kendisi skor yapmayı istedigi için pası düşünmüyor yani biz kereme zam yapınca keremin bencilligi düzelecek öylemi :)

ANK patladı galiba, Hanche-Olsen’i bitirmişti cumartesi…

HY haber alamıyordu zaten bir süredir, Grillitsch’ten beri

Nevzatta öyle eskisi kadar net konuşamıyor o da kurudu gibi
Yabancı basından haber kovalıyorlardır. Düşse de "İlk biz söyledik" diye çıksak piyasaya diye.

Zaten Keremin sorununun para olduğunu düşünmüyorum. Zaten zam alicagini biliyo.
Biraz bencillik filan yaomaya başladı. Muhtemelen uyarılacak ve düzelecektir diye düşünüyorum. Gerisi tamamen katılıyorum. Aynen öyle şampiyonlar ligi seviyesinde oynasınlar gereği yapılır. Zaten henüz takım oturmadi. Birkaç eksikte var özellikle rotasyonda. Halledilirse sorun kalmaz
Niye zam alsın onu anlamadım ben, geçen sene yaptık yapacağımızı.

Solda alıp her topu kaybedip, sonra etrafa sinirli sinirli baksın diye bir de zam mı yapacağız. Bu sene bok gibi oynar ve kesilirse kim ödeyecek o sözleşmenin kalanında her sene 20 milyonu?

Giresun maçında yediğimiz gol de Kerem yüzünden oldu, 3 kere üst üste top kaybetti solda ve döndü dolaştı o pozisyon oluştu.

keremi sorunu bencillik yani kendisi skor yapmayı istedigi için pası düşünmüyor yani biz kereme zam yapınca keremin bencilligi düzelecek öylemi :)
Kerem Galatasaray'ı basamak olarak gören biri. Olabilir de yani. Anormal bir durum değil.

Geçen sene pazara açtı kendisini. Bu sene de benzer bir verimlilik yaratmak için sırf kendine kasıyor. Önümüzdeki sezon kaçma peşinde.

Okan hoca duruma el atmalı.

Geçen sezon bu zamanlar yuksek maaşlı oyuncular önerildiginde hakarete varan postlar atılıyordu. :asd:

Niye zam alsın onu anlamadım ben, geçen sene yaptık yapacağımızı.

Solda alıp her topu kaybedip, sonra etrafa sinirli sinirli baksın diye bir de zam mı yapacağız. Bu sene bok gibi oynar ve kesilirse kim ödeyecek o sözleşmenin kalanında her sene 20 milyonu?

Giresun maçında yediğimiz gol de Kerem yüzünden oldu, 3 kere üst üste top kaybetti solda ve döndü dolaştı o pozisyon oluştu.
Ben açıkçası yunus için zam istiyorum baya az aliyo ve yunustan beklentim çok. Kerem olayı başka bişey. Performansi böyle devam ederse zaten yedek kalır. O zamanda zam gereksiz olabilir. Benim Keremi zam listesine koyma sebebim yönetim yapicak diye haberler vardı. Ondan yazdım. Kerem düzelir düzelmez zammı hakeder etmez bu zaten kendinin belirleyecegi birşey. Geçen sene iyidi şimdi hakkını yemeyelim. Bu sene bilemiyorum

Bu forvetlerin durumu beni hiç rahatlatmadı. Ciddi şekilde endişeliyim. Seferoğlu'na güvenilmez.

İrfan can, MHY, Serdar Dursun, Sinan Gümüş bile geçen sene daha fazla alıyormuş. Umut Meraş, Mert Günok,Yunus Mallı, Abdülkadir Ömür (Bu yedek değil), İsmail Köybaşı geçen sene, Berat Özdemir, Abdülkadir Parmak.

Baktığım yer 2021 verilerini gösteriyor sanırım. Burak Kapacak bile 600.000 Euro alıyormuş.

Bu forvetlerin durumu beni hiç rahatlatmadı. Ciddi şekilde endişeliyim. Seferoğlu'na güvenilmez.
8781.jpg

Ben açıkçası yunus için zam istiyorum baya az aliyo ve yunustan beklentim çok. Kerem olayı başka bişey. Performansi böyle devam ederse zaten yedek kalır. O zamanda zam gereksiz olur. Benim Keremi zam listesine koyma sebebim yönetim yapicak diye haberler vardı. Ondan yazdım.
Yunus zam alabilir, her şeydrn önce onun sözleşme süresi kısa o yüzden 10 milyon TL civarına çıkartırlar ama Yunus da seneye zam istememeli tekrar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt