Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dolar neden 18'i görmüyor 1 türlü rengim. Reis iyi direnç olusturmus burada.
Haklısın. Seferovic hazırlık maçları sonrası çok etkisiz başladı lige. Geçen hafta Antalya'yı son dakikada geçtik. Bu maçta sıkıntı olacağı barizdi ve oldu da.Modumuz fena düştü reis ya
Yunus'un kafasının parada pulda olduğunu sanmıyorum ben bu sene. Çocuğun tek amacı Galatasaray'da bir sezon da olsa ilk 11 oynayabilmek şu an. Bu sene yapacaklarıyla seneye para mevzusu açılır belki ama şu anlık böyle.Yunus zam alabilir, her şeydrn önce onun sözleşme süresi kısa o yüzden 10 milyon TL civarına çıkartırlar ama Yunus da seneye zam istememeli tekrar.
Yukarıdakilerin hepsi TL alıyor, İrfan Can ve MHY dışında da 10 milyon üstü yok yani Kerem'i geçen yok.. Mallı var ama o feshedildi. Mert Hakan da 12 milyon falan. Hiç haber var mı zam istiyorlar diye? İrfan o sözleşmeyi imzaladığında neredeyse 2 m euro ediyordu şimdi 1 m euro bile etmiyor.İrfan can, MHY, Serdar Dursun, Sinan Gümüş bile geçen sene daha fazla alıyormuş. Umut Meraş, Mert Günok,Yunus Mallı, Abdülkadir Ömür (Bu yedek değil), İsmail Köybaşı geçen sene, Berat Özdemir, Abdülkadir Parmak.
Baktığım yer 2021 verilerini gösteriyor sanırım. Burak Kapacak bile 600.000 Euro alıyormuş.
Günaydın abimYukarıdakilerin hepsi TL alıyor, İrfan Can ve MHY dışında da 10 milyon üstü yok yani Kerem'i geçen yok.. Mallı var ama o feshedildi. Mert Hakan da 12 milyon falan. Hiç haber var mı zam istiyorlar diye? İrfan o sözleşmeyi imzaladığında neredeyse 2 m euro ediyordu şimdi 1 m euro bile etmiyor.
Böyle bakarsan Keremle geçen sene 1 m euro civarından imzalanmıştı sözleşme. TL bazında olunca kurdan dolayı düşük kaldı.
Dün elim kaymış kusura bakma.Günaydın abim
Kerem'i şamarlamak şart. Değişik bir topçu tipi.Kac sayfadir sacma sapan zam muhabbeti donuyor, turkiye ekonomisi forumu mubarek.
Ne zammi arkadas? Ligi 13. sirada bitirip bir de zam mi isteyecek, hangi yuzsuz herif bunu yonetimden isteyebilir? Nur Cebi'yi sevmem ama iyi yapiyor bu durumlarda al kapi orada diyor ve gidiyor oyuncular. Belirledigi bir max limit var onun uzerine cikmiyor. Sende kapi orada diyeceksin bitti konu. Her sene zam mi olur? Sanki asgari ucret aliyorlar.
Yunus'a mecbur zam yapacagiz cunku sozlesmesi 1.5 sene sonra bitiyor galiba, yani 4 senelik yeni kontrat yapilir ve zam da olacak mantiken. Kerem daha gecen sezon yeni sozlesme yapti o daha 2 sene beklesin o zaman duruma gore bakilir. Suan kafasinda para derdi oldugunu da dusunmuyorum onun problemi baska. Kendini fazla havalarda goruyor bu aralar. Okan Buruk gidip kulagini bi cekmeli.
Lafı olmaz admiriiim insanlık hali olur öyle şeylerDün elim kaymış kusura bakma.
Bay'dan umudumuz var. Laf soyleme adamımaBarış Alper ve Emre Kılınç'ın 2 maçta toplam 5 dk forma giymesi hakkında kimse yorum yapmadı sanırım forumda
evet dogru bende kızmıyorum çocuga fakat kendisini pazarlamaya ugrasırken bir bakmıs yunus cok iyi bir takıma gitmiş ...Kerem Galatasaray'ı basamak olarak gören biri. Olabilir de yani. Anormal bir durum değil.
Geçen sene pazara açtı kendisini. Bu sene de benzer bir verimlilik yaratmak için sırf kendine kasıyor. Önümüzdeki sezon kaçma peşinde.
Okan hoca duruma el atmalı.
Peki şunu soriyim. Yunus ve geçen senenin kadromuzdaki en iyi adamı kerem (ki halen benciliginden nefret ediyorum. Bazen yeterli mi diye sorguluyorum) Abdülkerimden Emre kılıçtan ve yedekteki yerlilerden daha az alıyor. Bunun hakkaniyetli birşey olduğunu düşünmüyorum. Zam almıştır geçen sene tamam ama aldığı zamla bile diğer yedekteki yerlilerden daha düşük aliyosa bu bence doğru değil. Ya o yedekteki adamlara çok veriyosun hepsini gonderceksin. Bir eşitlik saglayacaksin. Yada elinde ilk 11 oynayan iki kilit oyuncuya da biraz daha vereceksin. Yani benim düşüncem böyle. Ama kendimle celistigim tek yer. Kerem bu sene zam alsa bile onu hakedecek oyunu mu oynar yoksa diğer yedekteki yerliler gibi yatma moduna mi geçer. Bunun cevabı yok maalesef. Sanırım sende bu yüzden istemiyosun zam almasını. Ki haklı bir düşünce Buna birşey diyemem cok zor bir soruYunus zam alabilir, her şeydrn önce onun sözleşme süresi kısa o yüzden 10 milyon TL civarına çıkartırlar ama Yunus da seneye zam istememeli tekrar.