- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
Günaydın abim
Dün elim kaymış kusura bakma.
Lafı olmaz admiriiim insanlık hali olur öyle şeyler

:red:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Günaydın abim
Dün elim kaymış kusura bakma.
Lafı olmaz admiriiim insanlık hali olur öyle şeyler

Bence sorun vizyonsuzluk degildi, genc oyunculardan olusan bir takim kurmaya calistilar ama cok acele ettiler ve yanlis oyunculara yatirim yaptilar. Yas ortalamasini bir anda 30'dan 24'e indirmeye calismak yerine bunu 3 seneye yayarak yapsalardi gecen seneki rezalet yasanmazdi.Emre Mor ve Onyekuru bu yaz transfer sezonunda transfer oldular takımlarına. Hadi Emre ile daha önceden görüşüldü vs desek Onyekuru'yu almak isteseler alırlardı. Bu arada Elmas yönetimi konusunda haklısın. Bu yönetim olsaydı daha da iyi olurduk diye düşünüyorum. Vizyonsuzlukları ile takımı geriye götürdükleri doğrudur.
Admirle anlaşma şeklimiz hususundaki fikirlerin?
Kafası basmıyor işte o kadar.evet dogru bende kızmıyorum çocuga fakat kendisini pazarlamaya ugrasırken bir bakmıs yunus cok iyi bir takıma gitmiş ...
avrupa takımları bencil kanatlardan ziyade asist yapan kanatları daha cok sevıyor,keremin kulagını cekmesi lazım birisini bencil oynamanın ne kendisine ne takıma katkısı olmayacak
Çekmek var bi de. :crushed:Şundan çıkalım buna girelim. Bu transfer döneminin hit kelimeleri
Tüyler ürpertici.Admirle anlaşma şeklimiz hususundaki fikirlerin?
fener kim köpekFener Kim-Szalai ikilisini €35m bandinda satarken bizim Nelsson-Marcao'ya en iyi tekliflerle €25m bulamamamiza ne diyorsunuz
Bu çok doğru. Zaten şu yabancı kuralı saçmaligi olmasa bu kadar soruna sebep olamazdı. Allah'ın cezaları su kuralı çıkardıklarından beri Türk futbolu mahv oldu.Kerem'i bu sene gönderecektik aslında.
Bir takımda sürekli sorun yaşayan profil varsa 2-3 futbolcu ile birden orada bir kimya sorunu var denebilr.
Biontech mi cin mi? hangi deger asisindan olsun? 24 yasindan sonra deger mi kazandirilir?Kerem Galatasaray kulübünü küçümsüyor. 1 senede bayrak adamı olmaya çalışıp kaçma peşinde. Bu çocuğa bazı ahlaki, manevi değerler aşılanmalı.
Şutlayacaksın o zaman.Biontech mi cin mi? hangi deger asisindan olsun? 24 yasindan sonra deger mi kazandirilir?