Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boey kanat rotasyonunda da degerlendirilebilir. Devşirmeydi sanırım

Emre Mor ve Onyekuru bu yaz transfer sezonunda transfer oldular takımlarına. Hadi Emre ile daha önceden görüşüldü vs desek Onyekuru'yu almak isteseler alırlardı. Bu arada Elmas yönetimi konusunda haklısın. Bu yönetim olsaydı daha da iyi olurduk diye düşünüyorum. Vizyonsuzlukları ile takımı geriye götürdükleri doğrudur.
Bence sorun vizyonsuzluk degildi, genc oyunculardan olusan bir takim kurmaya calistilar ama cok acele ettiler ve yanlis oyunculara yatirim yaptilar. Yas ortalamasini bir anda 30'dan 24'e indirmeye calismak yerine bunu 3 seneye yayarak yapsalardi gecen seneki rezalet yasanmazdi.

evet dogru bende kızmıyorum çocuga fakat kendisini pazarlamaya ugrasırken bir bakmıs yunus cok iyi bir takıma gitmiş ...

avrupa takımları bencil kanatlardan ziyade asist yapan kanatları daha cok sevıyor,keremin kulagını cekmesi lazım birisini bencil oynamanın ne kendisine ne takıma katkısı olmayacak
Kafası basmıyor işte o kadar.

Yanlış hatırlamıyorsam Vole'ye bir röportaj vermişti Kerem. Oradaki başakşehir için söyledikleri bile karakterini belli ediyor. Sıkıya geldiği an karşıdakini satacak biri gibi.

Bilmiyorum. Geldiğinden beri sevindirdiği anlar oldu yalan yok. Ama bir ısınamadım ben bu çocuğa. Belki zamanının Arda'sı, Hasan Şaş'ı vb. bağlılık bekliyoruz ama zaman da değişti. Mantaliteler değişti.

Ne bileyim hakkımızda hayırlısı olsun.

Büyük takımda oynamanın bir bedeli olmalı bence. Anadolu kulüplerinde ve 4 büyüklerde yerli oyunculara belirlenen maaş bütçeleri ortada.

Abdülkerim transferinde bu bütçenin aşıldığını düşünüyorum.

Marcao Sevilla'dan 200-300 bin euro fazla alacak sadece. Bizim 1 ödediğimiz adam 300-400ü geçmiyorsa adam gitmiyor (özellikle yabancıda). Elmas yönetimi taşlanarak gönderildi ama Arda, Gomis ve Taylan dışında sözleşme şartları iyidi.

Keremin sorunu taraftarın gereksiz yere yunusla kıyaslama yarışına gitmesi. Kendini göstermek istiyor.
Taraftarda şu var bak yunus nasıl oyuncu çalımlıyor kerem öyle mi diye geçinir sosyal medya bu şekilde kıyas dönerse sonucun bu olması kaçınılmazdı. Buna canak tutanlardan birisi de okan gecen seneki gibi oynatmayıp çalıma girecek bir pozisyonsa oynatıyor.
Çift forvet sevdası varsa seferle birlikte keremi oynatmalı.

Biraz da psikoloji bilimi lazım kulube. Futbculara buranın bir arena olmadığı kendini gösterme hissini kenara bırakıp takımı düşünerek hareket etmeleri gerektiği aşılanırsa sorun çözülür.
Keremde şuan geçen seneki performansın altında kalma korkusu var. Çünkü geçen sene yaptığı skorları kontra futboluyla yaptık. Şuan kontraya çıkacak değil çıkartacak oyuncu gidi bir posizyonda. Tamamiyle bizim sahamızla ilişkiyi kestiememiz gerekiyor.

Kerem'i bu sene gönderecektik aslında.

Bir takımda sürekli sorun yaşayan profil varsa 2-3 futbolcu ile birden orada bir kimya sorunu var denebilr.
Bu çok doğru. Zaten şu yabancı kuralı saçmaligi olmasa bu kadar soruna sebep olamazdı. Allah'ın cezaları su kuralı çıkardıklarından beri Türk futbolu mahv oldu.

Kerem keşke satılsaydı bu sene başı. Evet yerli kuralı yüzünden sıkıntı çekerdik ama bir şekilde hallederdik. Yunus için de daha rahat oynama ortamı oluştururduk. Açıkçası ben Okan'ın planının da bu yönde olduğunu düşünüyorum sezon başında. Sol tarafa bir çizgi oyuncusu koyup, PVA'yı oyun kurucu olarak kullanacaktı aksak 4-4-2 gibi oynayacaktık. Emre Kılınç sol ayaklı olduğu için hazırlık maçlarına sol kanatta oynatıp ufaktan denemesini de yapmıştı, Kerem gitmeyince plan iptal oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt