Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki şunu soriyim. Yunus ve geçen senenin kadromuzdaki en iyi adamı kerem (ki halen benciliginden nefret ediyorum. Bazen yeterli mi diye sorguluyorum) Abdülkerimden Emre kılıçtan ve yedekteki yerlilerden daha az alıyor. Bunun hakkaniyetli birşey olduğunu düşünmüyorum. Zam almıştır geçen sene tamam ama aldığı zamla bile diğer yedekteki yerlilerden daha düşük aliyosa bu bence doğru değil. Ya o yedekteki adamlara çok veriyosun hepsini gonderceksin. Bir eşitlik saglayacaksin. Yada elinde ilk 11 oynayan iki kilit oyuncuya da biraz daha vereceksin. Yani benim düşüncem böyle. Ama kendimle celistigim tek yer. Kerem bu sene zam alsa bile onu hakedecek oyunu mu oynar yoksa diğer yedekteki yerliler gibi yatma moduna mi geçer. Bunun cevabı yok maalesef. Sanırım sende bu yüzden istemiyosun zam almasını. Ki haklı bir düşünce Buna birşey diyemem cok zor bir soru
Kılınç Süper lig seviyesinde iyi işler yaparak bedavaya geldi. Güncelde Kerem'den fazla kazandığına dair iddian da yanlış. Kerem ise 3. lig seviyesinden geldi bir sene yedekten girip katkı verdi diye 8-9 milyonu çaktık hemen. Kur değişmese 1 m euro net alıyordu.

As oyuncun kötü oynadığında maaşını düşüremiyorsan, yok o yedek o as diye de her sene güncelleyemezsin.

Seneye Kerem yedek kaldı diyelim, maaşını da şimdi 20 milyon yaptın, Barış şahane bir sezon geçirdi ilk 11 oldu. Ya yedekten fazla almalı deyip Barış'a 30 milyon verilmesi gerektiğini falan mı savunacaksın?

Yukarıdakilerin hepsi TL alıyor, İrfan Can ve MHY dışında da 10 milyon üstü yok yani Kerem'i geçen yok.. Mallı var ama o feshedildi. Mert Hakan da 12 milyon falan. Hiç haber var mı zam istiyorlar diye? İrfan o sözleşmeyi imzaladığında neredeyse 2 m euro ediyordu şimdi 1 m euro bile etmiyor.

Böyle bakarsan Keremle geçen sene 1 m euro civarından imzalanmıştı sözleşme. TL bazında olunca kurdan dolayı düşük kaldı.
Ben Kerem'in de zam peşinde olduğunu düşünmüyorum zaten. Ama moralinin bozulması normal diyorum sadece. Geçen sezon sözleşmesini Euro üzerinden yapsa zaten böyle söylemler çıkmazdı. Düşün ki bizler bile yıllık zam oranını dört gözle bekliyoruz. Ara zam yapılacak mı yapılmayacak mı dört gözle bekliyoruz. Tamam bizim aldığımız rakamlarla onlarınki mukayese kabul etmez ama bir ukde oluşturabilir.

Barış Alper ve Emre Kılınç'ın 2 maçta toplam 5 dk forma giymesi hakkında kimse yorum yapmadı sanırım forumda
Aynen Robin Yalçın alınmalı ve o girmeliydi sahaya.

Senin gibi taraftarlardan kurtulsa şu kulüp, belki biraz rahata erer.

Hazarddddddd

Bence Kerem gereginden fazla elestiriliyor. Gecen sene en iyi oynayan 3 oyuncudan biriydi. Bencil oynadigina katiliyorum ama Kerem'den daha fazla elestiriyi hakeden bisuru oyuncu var takimda.
Kerem bencilce oynayip 90 dakika sahada kaliyorsa bundan dolayi Okan Buruk'da elestirilmeli. Kerem'i bu konuda O uyarmali, videolarini izlettirip yanlislarini gostermeli.

Büyük takımda oynamanın bir bedeli olmalı bence. Anadolu kulüplerinde ve 4 büyüklerde yerli oyunculara belirlenen maaş bütçeleri ortada.

Abdülkerim transferinde bu bütçenin aşıldığını düşünüyorum.

Marcao Sevilla'dan 200-300 bin euro fazla alacak sadece. Bizim 1 ödediğimiz adam 300-400ü geçmiyorsa adam gitmiyor (özellikle yabancıda). Elmas yönetimi taşlanarak gönderildi ama Arda, Gomis ve Taylan dışında sözleşme şartları iyidi.
taylan'ın sozleşme şartlarını sormaya korkuyorum

Bizim yönetim 2 ay önce görevde olsaydı belki di maria olabilirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt