Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kılınç Süper lig seviyesinde iyi işler yaparak bedavaya geldi. Güncelde Kerem'den fazla kazandığına dair iddian da yanlış. Kerem ise 3. lig seviyesinden geldi bir sene yedekten girip katkı verdi diye 8-9 milyonu çaktık hemen. Kur değişmese 1 m euro net alıyordu.

As oyuncun kötü oynadığında maaşını düşüremiyorsan, yok o yedek o as diye de her sene güncelleyemezsin.

Seneye Kerem yedek kaldı diyelim, maaşını da şimdi 20 milyon yaptın, Barış şahane bir sezon geçirdi ilk 11 oldu. Ya yedekten fazla almalı deyip Barış'a 30 milyon verilmesi gerektiğini falan mı savunacaksın?
Kerem 8m maaş alıyor. 430b Euro civarı.
Bunu 600-700b yapınca batiyomuyuz yada ne oluyor ki. Batircaksa bizi yabancıların aldığı maaş batırır. Ha Kerem böyle devam edicekse bu bile çok. Ama toparlar geçen seneki performansını gösterirse bu maaş az değil mi? Guncel tabloyuda aşağı bırakıyorum.

Ekli dosyalar

• 20220816_112837.webp
    20220816_112837.webp
    120,2 KB · Görüntüleme: 44
Bu seneki kadromuz lig için yeterli transfer transfer bu iş çözülemez
elinde çok kaliteli orta saha oyuncuları var iki tanede genç delici kanat oyuncusu var
bunları harmanlamak doğru planda oynatmak verim almak hocanın problemi
kerem top kaybediyorsa uyarırsın şahsi oynama dersin devam ediyorsa alırsın klubeye
bir şekilde sorunları çözmek için oradasın hiç başka bir transfer bile yapılmasa elindeki
kadro ligte kafaya oynar okan hoca yeterlimi ben emin değilim.Bekleyip göreceğiz

elinde çok kaliteli orta saha oyuncuları var iki tanede genç delici kanat oyuncusu var
kerem top kaybediyorsa uyarırsın şahsi oynama dersin devam ediyorsa alırsın klubeye
bir şekilde sorunları çözmek için oradasın hiç başka bir transfer bile yapılmasa elindeki
kadro ligte kafaya oynar okan hoca yeterlimi ben emin değilim.Bekleyip göreceğiz
Kanatlar iyi hoş ama kapalı savunmalarda pozisyon uretemiyoruz. Yunus da Kerem de açık alan oyuncusu. İçe doğru girdiklerinde top ceza yayında eriyip gidiyor surekli

Yoo bence değil lig için yeterli diyebileceğin sadece 11 oynayan oyuncular yedekten hücuma kimseyi dahil edemiyorsun geçen hafta gol atsada benim gözümde Gomis yedekten bile oyuna dahil olmamalı yada kerem kerem diyor herkes kerem istedigi gibi takılır tabiki arkasında onun yerine oynayabilecek birisi yok 16 tane iyi oyuncun olacak yoksa 11 oynayanlar ense yapmaya başlar rakibi yok diye

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

önümüzdeki sene ilkayin kontrati bitiyor gelirmi acaba tutugu takimina. Gelsinde alem yildiz görsün özil cöpü gibi degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt