Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
35 yaşında adama emekli ikramiyesi verdik, neyse ki 1 sezon.

beni asıl korkutan Sergio. Herif aşırı gamsız, sözleşmesi 4 yıl
Mertens korkutmuyor beni çok olmasına rağmen. 1 yıl ve bu sene DK ya gitmek ve hiç yaşamadığı lig şampiyonluğunu yaşamak isteyerek oynayacak.
Sergio gamsızlığını hesaba katmadan aldığı yıllık ücretten çok 4 yıllık sözleşme korkutuyor.

35 yaşında adama emekli ikramiyesi verdik, neyse ki 1 sezon.

beni asıl korkutan Sergio. Herif aşırı gamsız, sözleşmesi 4 yıl

Mertens katkı verir, Oliveira 1-2 yıl iyi oynar diyorum ama bu seneye de mükemmel başlamadı öyle.

Feghouli kadar olsa bari başlangıçta katkısı.

Öyle artı eksi yazıp toplamakla bütçe yapılmaz.

Gelirine bakarsın, giderine bakarsn. Gelirin geçen seneye göre en az 20 m euro daha az olacak, Marcao gitti de ne kadarını bu sene alacaksın belli mi?

Şu anki takımın maaş ödemeleri korkunç düzeyde ve daha da artacak. Başarılı olamazsak ve kur böyle giderse günün sonunda düşeceğimiz durumu tahmin dahi edemiyorum.

Komik komik heriflere 20 milyonu şak diye bayılan Sevilla'dan Nelsson gibi adam için 15 civarı alsak ok olacak bir sürü üye vardı forumda.. Enayiliğin lüzumu yok.
Valla ben 1 aydır forumlarını okuyorum ciddi maddi kriz içerisinde olduklarını yazıyor hepsi. Orada kulüpler transfer karını bizim düşündüğümüz gibi tekrar transfere harcamalarına ayırmıyor muhtemelen. Düşününce de mantıklı geliyor sonuçta taraftar sayısı belli, potansiyel gelirleri belli olan bir kulüp. Marcao'ya verilen 12+3 + %10 bile onların gözünden büyük risk gibi yansıtılıyor.

sorun transferden ziyade kadro planlamasında.

sahadaki oyuncu grubunu tek tek değerlendirdiğinde hiçbiri kötü değil fakat kurgu yanlış.

mertensle oliviera aynı anda sahada olmaz, nelssonun yanına daha atletik stoper şart.

iki tane defans arkası koşu atmayan, çizgiye basmayan kanat olmaz. bunları yapmamaları keremi/yunusu kötü oyuncu yapmaz.

Sevilla'nın o herife şak diye 20 vereceğine pek ihtimal vermiyorum. Kolay kolay o paraları ödemiyorlar çünkü

Sevilla'nın olayı al sat zaten.

10-20 arası bitirip, 35-80 arası satmak istiyorlar.

O çocuk 20'ye biterse 40-45'e geri alma koydururlar Bayern'e.

Geliştirip, stoperi şimdilik çözüp gönderirler 2 katına.

Kar elde etmek üzerine tamamen adamlar.

yine kadro mühendisliğinde net hatalar yapılmış gibi duruyor.

oliviera yanındaki oyunculara bağlı olarak verim alabileceğin tipte bir oyuncu. önünde mertensi kullanacaksan, torreiranın bütün maçlarda çok fazla efor sarfetmesi gerekiyor.

kurgu ya mertens ya oliviera şeklinde olmalıydı.

seferovic - mertens yapıp 442 döneceksen de kanatların kerem/yunus olamaz.

en iyi senaryo 4-2-3-1 yapıp öndeki 4 oyuncuyu serbest bırakmak.
Oliviera'yı keşke almasaydık yanlış hatırlamıyorsam 2.750 alıyor birde. Hem yaşı ileri hem çok faydalı olacağını düşünmüyorum daha uygun fiyatlı Evander alsaydık kadro açısından da iyi oludurdu. Torreira misyö evander olabilirdi.

Okan
Dubois Nelsson Abdülkerim Pwa
Torreira Mitsjö
Yunus Transfer Transfer
Transfer

Benim izlediğim mertens 2. Yarılarsa oyuna girer oliverara o şekilde ön tarafa 3 net adam lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt